MEN'S GUIDE

Τα 4 πράγματα που θέλουν να ακούσουν όλες οι γυναίκες

Δεν έχει σημασία αν έχεις σχέση με την γυναίκα σου ελάχιστο καιρό ή αν είστε παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια.  Οι γυναίκες δεν εντυπωσιάζονται με τα φαντασμαγορικά ραντεβού (αν και βοηθάν) αλλά με τα απλά λόγια που λέτε.  

Δύο, τρεις κουβέντες χρειάζονται για να κάνεις μια γυναίκα να αισθάνεται την εκτίμηση σου και την αγάπη που της έχεις, σύμφωνα με το Men’s Health. 

Στο περιοδικό μίλησαν ψυχολόγοι, οι οποίοι αποκάλυψαν τα τέσσερα πράγματα που πρέπει να λέει κάθε άντρας στην γυναίκα του.

«Με καταλαβαίνεις καλύτερα από τους άλλους».

Αυτή η απλή έκφραση επιβεβαιώνει στην σύντροφο σας ότι ο ένας είναι πλασμένο για τον άλλο, είπε ο Finkel.  «Η αίσθηση ότι ξέρετε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, σας κάνει να νιώθετε σαν ‘εμείς’ αντί δύο ξεχωριστά ‘εγώ’», πρόσθεσε.        

«Μ’ αρέσει το πώς διαχειρίστηκες την κατάσταση».

Η Megan Fleming, επίσης ψυχολόγος, είπε ότι η αναγνώριση ενός χαρακτηριστικού που την ξεχωρίζει για ‘σένα είναι πιο ωραίο από το να της λες «Σ’ αγαπώ».  Όταν της λες ότι είδες κάτι που έκανε που έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της, είναι χίλιες φορές καλύτερο απ΄ όταν δεν της λες καθόλου, πρόσθεσε η Fleming.

«Μπορεί να έχεις τοποθετήσει τους πίνακες στραβά, αλλά δεν με νοιάζει, είσαι όμορφη».

Ο Finkel είπε να μην φοβάσαι να την κοροϊδεύεις λίγο, αλλά να προσθέτεις και μια σταλιά αγάπη στα αστεία σου.  Όταν δείχνουμε ότι βλέπουμε τα λάθη του άλλου, τους κάνει πιο αυθεντικούς με ‘μας.   

«Ευχαριστώ που κανόνισες αυτό το πράγμα για ‘μένα». 

Το ευχαριστώ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να πεις, γιατί στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουμε να αισθανθούμε ότι προσφέραμε κάτι και ότι το έλαβε υπόψη ο σύντροφος μας.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!