VIRAL

Δείτε το tweet του Ryan Reynolds για τις Kardashians που έγινε viral

O Ryan Reynolds, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη τον Deadpool, έχει πολύ χιούμορ και συχνά τα μηνύματα που γράφει στα social media γίνονται viral.

Αυτή τη φορά κατάφερε με λίγες μόνο λέξεις να ανεβάσει στο twitter μια απορία που τελικά την έχουν πολλοί άνθρωποι ανά τον πλανήτη.


Ο δημοφιλής χολιγουντιανός αστέρας έγραψε: Μπορεί κανείς να μου λύσει μια διαφωνία που έχω με τον ιερέα μου; Ποιες από τις Kardashians είναι τελικά έγκυες; 


Και φαίνεται πως χιλιάδες είχαν την ίδια απορία και το μήνυμα έγινε αμέσως viral ασυγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes, ενώ πολλοί έσπευσαν να του λύσουν την απορία. 


Λοιπόν έχουμε και λέμε: η Kim Kardashian δεν είναι έγκυος, αλλά περιμένει το τρίτο της παιδί (ένα κοριτσάκι) που θα γεννηθεί το 2018 από παρένθετη μητέρα - η αδελφή της Khloe Kardashian είναι έξι μηνών έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson - η Kylie Jenner επίσης είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Travis Scott αλλά επίσημα δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και τέλος η Kendall Jenner διαψεύδει τις φήμες πως είναι έγκυος.... αυτά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!