WOMEN'S GUIDE

8 τρόποι με τους οποίους ένα λεμόνι μπορεί να σας κάνει πιο όμορφη

Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ιδιότητες και αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στην ομορφιά. Το ξενούτσικο λεμόνι δεν διεκδικεί μόνο μια θέση στη καθημερινή σας διατροφή αλλά και στη ρουτίνα της ομορφιάς σας και της περιποίησης.

  •  Καθαρίζει και ασπρίζει το δέρμα. Ανακάτεψε λίγες σταγόνες λεμονιού με γάλα καρύδας και άπλωσε το στο πρόσωπό σου. Η καρύδα θα ενυδατώσει το δέρμα, ενώ το λεμόνι θα το κάνει να φαίνεται πιο φωτεινό και καθαρό.
  •  Μαλακώνει και καθαρίζει τους αγκώνες και τα γόνατα. Εάν οι συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σου αντιμετωπίζουν πρόβλημα ξηροδερμίας, τότε τρίψε πάνω τους μισό λεμόνι και θα δεις αμέσως διαφορά.
  • Μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Το λεμόνι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που καταπολεμούν σπυράκια και ακμή. Κόψε μία φέτα λεμόνι και άπλωσε το χυμό του στο πρόσωπό σου.
  • Λευκαίνει τα δόντια. Ανακάτεψε μία κουταλιά baking soda με λίγες σταγόνες λεμονιού και βούρτσισε καλά τα δόντια σου. Στη συνέχεια ξέπλυνε με την οδοντόκρεμά σου.
  • Θεραπεύει τις άφτρες στο στόμα. Στάξε λίγες σταγόνες κατευθείαν στην περιοχή και γρήγορα θα δεις αποτελέσματα.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μαλακώνει τα χείλη. Άπλωσε λίγες σταγόνες λεμονιού στα χείλη σου πριν πέσεις για ύπνο και ξέπλυνε τα καλά το πρωί.
  • Δυναμώνει τα νύχια. Εάν τα νύχια σου είναι ταλαιπωρημένα από το συχνό μανικιούρ ή ξεφλουδίζουν, τότε βούτηξέ τα για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και σταγόνες φρέσκου λεμονιού.
  • Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών. Άπλωσε χυμό λεμονιού στα μαλλιά σου πριν βγεις στον ήλιο για να αποκτήσεις φυσικές ξανθές ανταύγειες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!