GOSSIP

Ο Harry θα αναγκαστεί να μην καλέσει ένα διάσημο πολιτικό στο γάμο του;

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το παλάτι ζήτησε από τον Βρετανό πρίγκιπα Harry να εγκαταλείψει τα σχέδια που είχε να προσκαλέσει στο γάμο του έναν πασίγνωστο πολιτικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Telegraph ο πρίγκιπας Harry σκόπευε να προσκαλέσει στο γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle, το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ Michelle και Barack Obama, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα το παλάτι του ζήτησε να μην κάνει μια τέτοια πρόσκληση.


Ο πρίγκιπας Harry είχε γνωριστεί με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια των Invictus Games που έγιναν πριν λίγους μήνες στο Τορόντο του Καναδά και μάλιστα ο Βarack Obama παραχώρησε και μια συνέντευξη στο νεαρό πρίγκιπα και οι δύο διάσημοι άνδρες φάνηκαν να έχουν αναπτύξει μια καλή και φιλική σχέση.


Ωστόσο το παλάτι φοβάται πως η πρόσκληση του ζεύγους Obama στο γάμο του Harry και της Meghan που θα γίνει στις 15 Μαΐου του 2018 ίσως προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με τις ΗΠΑ, αφού το πιθανότερο είναι πως δεν θα προσκληθεί ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump και η σύζυγός του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Meghan Markle στο παρελθόν έχει πάρει δημόσια θέση κατά του Donald Trump. Το δε άρθρο, τονίζει πως αυτή την περίοδο οι σχέσεις της Μ. Βρετανίας με τις ΗΠΑ είναι τεταμένες.


Πάντως όπως αναφέρει το CNN, ο πρίγκιπας Harry σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC, όταν ρωτήθηκε αν θα καλέσει όντως τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στο γάμο του, απέφυγε να απαντήσει και είπε "δεν θα ήθελα να χαλάσω αυτή την έκπληξη".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!