ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις άλλη μία ημέρα την τιμητική σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα βρίσκεις τρόπους να κερδίζεις την προσοχή όλων όσων βρεθούν δίπλα σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριγμοί στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να τους το δείξεις αν δεν θέλεις να ανοίξεις νέα θέματα. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον  Ουρανό θα ενισχύσει τα νεύρα σου για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που αγαπάς!
Το ταίρι σου μπορεί να σε εκνευρίσει σήμερα αλλά και εσύ με μια μικρή αφορμή μπορεί να το παρακάνεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς η κατάσταση στα αισθηματικά σου είναι ρευστή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να κολλήσει το μυαλό σου σε κάποια σκέψη σου και να αποκτήσεις εμμονές και φόβους που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε φοβίες που με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ως δια μαγείας μια λύση σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί! Ακόμα μπορεί να έχεις μια τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα από κάποιον που είχες στο μυαλό σου σήμερα για αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι!
 

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις απανωτές ερωτήσεις στο σύντροφο σου γιατί θα νομίζεις πως κάτι σου κρύβει όμως η αλήθεια είναι πως εσύ θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα καταλάβεις διαισθητικά τι γίνεται με κάποιον/α που θα γνωρίσεις!
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει αλλαγές σε κάποια φιλική σου σχέση καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που εσύ αγνοούσες. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες φιλικές σου σχέσεις δεν είναι αυτές που θέλεις και να απογοητευτείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το βράδυ είναι πολύ πιθανό να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που ήταν κρυμμένα ή γεγονότα που ήξερες αλλά επέμενες να αγνοείς όμως τελικά αυτό θα είναι υπέρ σου!

Το ταίρι σου άθελα του μπορεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα μιας έντασης που θα προκύψει στο φιλικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να το προστατεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τους φίλους σου να εμπλακούν σε προσωπικές σου αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σου καταξίωση και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η ανάγκη σου να εξελιχθείς στην καριέρα σου είναι έντονη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απόλυτα προσηλωμένο/η στους στόχους σου, σε τέτοιο σημείο που για να τα καταφέρεις δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει κάτι που θεωρούσες δεδομένο για αυτό καλύτερα να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση.

Σήμερα η σχέση με το ταίρι σου πιθανό να περάσει από σαράντα κύματα ιδίως αν του πεις πως είσαι στη δουλειά ή έχεις δουλειά, ενώ αυτό δεν ισχύει! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τα προσχήματα αν δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ένα φλερτ εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχεις πνευματικές ανησυχίες και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από κοινωνικές επαφές, συζητήσεις αλλά και πληροφορίες μέσω διαδικτύου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου λόγω του φανατισμού με τις απόψεις και τα πιστεύω σου. Κράτησε ήπιους τόνους καθώς το βράδυ έρχεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό για να οξύνει τα πνεύματα. Νέες γνωριμίες, συναντήσεις και μετακινήσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου αλλά μπορεί να είναι για καλό!

Η γνώμη του/ης συντρόφου σου θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα σήμερα αρκεί να μην είναι διαφορετική από τη δική σου! Αν είσαι ελεύθερος/η οι απόψεις αυτού/ης που θέλεις μπορεί να σε ξαφνιάσουν αλλά την ίδια στιγμή θα σε εντυπωσιάσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε σε πληγώνει και να «μεταμορφωθείς» αν είναι δυνατόν ακόμα και από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αυστηρό/η και άκαμπτο/η με όλους ξεκινώντας από τον ίδιο σου τον εαυτό. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει στο μυαλό σου ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή σου και μάλλον δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις καθώς έχεις μεγάλες πιθανότητες να δράσεις λάθος.

Ο/η σύντροφός σου θα απορήσει καθώς δεν θα έχεις τη συνηθισμένη σου συμπεριφορά σήμερα και είναι πιθανό να δημιουργήσεις καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες πιθανό να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό σήμερα αν δεν σταματήσεις να τις συγκρίνεις με γνωριμίες του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους θα είναι αυτοί που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα καθώς θα θελήσεις τη γνώμη τους για κάθε τι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο και μέσο να ακούσεις αυτό που θέλεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ θα φέρει ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ακόμα και με μια μικρή αφορμή. Σήμερα θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα και αυτό θα είναι θετικό για εσένα.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου δεν αξίζει να πάρει μεγάλες διαστάσεις για αυτό μην αντιδράς σε οτιδήποτε σου πει σαν να σε έχει χτυπήσει ρεύμα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιέζεις τις καταστάσεις και το υποψήφιο ταίρι σου αν δεν θέλεις να φύγει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καθημερινές σου ασχολίες ενδέχεται να σου δημιουργήσουν άγχος καθώς η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική λόγω των υποχρεώσεων που έχουν προκύψει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εμπόδια καθώς θα χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο και τις δραστηριότητες σου αν θέλεις να καταφέρεις να τελειώσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νευριάσεις, να θυμώσεις και να τα βάλεις με όλους προκειμένου να αποφορτιστείς. Μια βόλτα και ένας περίπατος είναι πιο αναίμακτα σενάρια για αυτό προτίμησε τα!
 

Αφιέρωσε χρόνο στο/στη σύντροφό σου το βράδυ για ένα περίπατο, με την προϋπόθεση να μην του/της μεταφέρεις τον εκνευρισμό που σου έχουν προκαλέσει οι υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση...

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα διαθέσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά χόμπι σου προκειμένου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Ακόμα θα διαθέσεις χρόνο για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους καθώς θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνει το χαλαρό πρόγραμμα που έχεις αυτές τις ημέρες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει μια σκιά στη διάθεση σου καθώς πιθανό να διαπιστώσεις πως τίποτα δεν σε γεμίζει. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι προκειμένου να βρεις εκεί τον ενθουσιασμό που αναζητάς!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά οι πράξεις του μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά και να σου τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά μετά πιθανό να αναζητήσεις νέες συγκινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα μπορεί να φέρει οικογενειακές τρικυμίες καθώς η Σελήνη από τον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι και τους δικούς σου και αυτό δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να χειραγωγήσεις τους άλλους προκειμένου να εδραιώσεις αυτό που θέλεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να οξύνει τα πνεύματα για αυτό προσπάθησε να μην είσαι προκλητικός/η με τη συμπεριφορά σου και να προσέχεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις. 

Αν μεταφέρεις τα οικογενειακά σου θέματα στο/η σύντροφο σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εκνευρισμό και στη σχέση σας για αυτό απόφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πιέσεις μια νέα γνωριμία καθώς θέλει το χρόνο της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να αναδεικνύει την ικανότητα σου στις δημόσιες σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα προσδώσει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους και μιας και δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν θα τους αρέσει. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τα αδέρφια σου και άλλα στενά συγγενικά σου πρόσωπα.

Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις τις δημόσιες σχέσεις με το/η σύντροφο σου καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες που θα περάσουν και στη σχέση σας και θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε υπομονή καθώς οι λάθος κινήσεις σου μπορεί να υπονομεύσουν τις προσπάθειες που έχεις κάνει σχετικά με αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα ταυτίσεις κάθε σου ανάγκη με τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να ασχολείσαι συνεχώς με αυτά καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπους να τα αυξήσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια εμμονή με τα χρήματα και μπορεί αυτό να γίνει η αφορμή για εντάσεις ακόμα και με τους φίλους σου. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία για να κερδίσεις ή να χάσεις χρήματα. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να προσέχεις τις συναλλαγές σου και να αποφύγεις κάθε οικονομικό ρίσκο.

Σήμερα όλο και κάτι θα βρεις να σου λείπει από τη σχέση σου αλλά αν ξεκινήσεις να γκρινιάζεις στο/στη σύντροφό σου μπορεί να τον/ην φέρεις στα όρια του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να ρισκάρεις κάτι, αλλά καλό θα ήταν να κινηθείς πιο συντηρητικά!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!