VIRAL

Μπαμπάς ξυρίζει το κεφάλι του με τη βοήθεια της κόρης του - Ο λόγος μοναδικός!

Αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του για να βοηθήσει την κόρη  του να νιώσει καλύτερα.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες χαρά και αγάπη, όμως δυστυχώς υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Η πράξη ενός πατέρα να κάνει κάτι για να μην νιώθει άσχημα το παιδί με την υγεία του δείχνει μόνο δύναμη και αγάπη.   

Η μικρή Riley λόγω αλωπεκίας, δεν έχει μαλλιά και αισθάνεται άσχημα. Όπως είχε πει στους γονείς της, δεν νιώθει καθόλου όμορφη και ο λόγος φυσικά είναι ότι δεν έχει μαλλιά! Μάλιστα έφτασε σε σημείο να πει ότι δεν αγαπά τον εαυτό της ακριβώς επειδή δεν έχει μαλλιά όπως όλα τα παιδιά. Ο μπαμπάς της ανέλαβε δράση, θέλοντας όχι μόνο να κάνει την κόρη του να αισθανθεί καλύτερα αλλά να την πείσει ότι όταν μιλάμε για μαλλιά πρόκειται απλά για …τρίχες.

Της έδωσε λοιπόν τη μηχανή και της είπε να τον βοηθήσει να ξυρίσει το κεφάλι του. Η κόρη του αμήχανη στην αρχή, τον ρωτάει αν το κάνει καλά, και ο μπαμπάς της την ενθαρρύνει  λέγοντάς της " βλέπεις, είναι μόνο τρίχες". Η μητέρα της Riley, ανέβασε το βίντεο στο facebook, γράφοντας ότι κατανοεί πόσο δύσκολο είναι για το παιδί της να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει μαλλιά, αλλά προσπαθούν με το σύζυγό της με κάθε τρόπο να την κάνουν να καταλάβει ότι είναι δυνατή και όμορφη, ανεξάρτητα από το αν έχει  μια πλούσια κόμη.

Δείτε το βίντεο, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

 

Πηγή: Mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!