GOSSIP

Γιατί τα παιδιά της Kate και του William λαμβάνουν λίγα δώρα τα Χριστούγεννα;

Το γεγονός πως η Charlotte και ο George είναι πριγκιπόπουλα δεν σημαίνει πως αυτές τις μέρες λαμβάνουν χιλιάδες δώρα και υπάρχει λόγος για αυτό.

Όλα τα παιδάκια περιμένουν πως και πως να πάρουν τα δώρα τους τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά πρόσφατα πολλοί εντυπωσιάστηκαν όταν έμαθαν πως ο μικρός πρίγκιπας George στο γράμμα που έγραψε προς τον Άι Βασίλη ζητούσε μόνο ένα παιχνίδι - περιπολικό. 

Και πολλοί απόρησαν που ένας πρίγκιπας ζήτησε μόνο ένα αυτοκινητάκι, αλλά τελικά προκύπτει πως οι γονείς τους Kate Middleton και πρίγκιπας William είναι πολλοί φειδωλοί με τα δώρα που δίνουν στα παιδιά τους.


Γιατί καθημερινά στο παλάτι και ειδικά την περίοδο των εορτών φτάνουν χιλιάδες δώρα από όλο τον κόσμο για τα δύο πριγκιπόπουλα αλλά τα περισσότερα από αυτά τα δύο παιδάκια δεν τα λαμβάνουν ποτέ.

"Η Kate και ο William είναι πολύ προσεκτικοί", αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας. "Το να λάβουν τόσα πολλά δώρα θα έκανε κακό στο χαρακτήρα τους", δήλωσε η ίδια πηγή, τονίζοντας ότι το να τους κακομάθουν θα ήταν "εφιάλτης" για τους ίδιους.

 Ένα κουκλόσπιτο είναι μια αρκετά πιθανή επιλογή για χριστουγεννιάτικο δώρο για την πριγκίπισσα Charlotte, ενώ ο πρίγκιπας George λατρεύει οτιδήποτε έχει ρόδες. Ωστόσο, τα ιδανικά Χριστούγεννα για το ζευγάρι θα περιελάμβαναν λίγα δώρα και πολύ χρόνο με την οικογένεια. 

Και αν αναρωτιέστε τι κάνουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα χιλιάδες δώρα που φτάνουν για τα παιδιά τους στο παλάτι, η απάντηση είναι πως τα δωρίζουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!