WOMEN'S GUIDE

4 μυστικά για να αποκτήσεις υπέροχο δέρμα αυτές τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ρυθμοί προετοιμασίας για τα ρεβεγιόν και τις γιορτινές εξόδους αρχίζουν να γίνονται πυρετώδεις!

Ακολούθησε πιστά, σε καθημερινή βάση, τα παρακάτω μυστικά και απόκτησε σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα για κάθε σου επίσημη εμφάνιση… και όχι μόνο!

 

Διατροφή

Μέχρι τα 25, η εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, λειτουργεί σαν ασπίδα. Συγκρατεί όσα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα, την ίδια ώρα που αποβάλλει τα βλαβερά στοιχεία.  Από εκεί και μετά η επιδερμίδα χρειάζεται πλέον ειδική μεταχείριση, προκειμένου να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται σφριγηλή και λαμπερή.

Δοκίμασε να εντάξεις στη διατροφή σου τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως το τζίνσενγκ, οι βιταμίνες και τα λιπίδια.

Για ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας, οι φυτικές ίνες, το κάλιο, η βιταμίνη E, και το φυλλικό οξύ που περιέχει το αβοκάντο είναι ό,τι πρέπει! Δοκίμασε να το προσθέσεις στο πρωινό σου smoothie!

Για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, η ασταξανθίνη που περιέχει ο σολομός θα  «στρώσει» σταδιακά τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα τα Ω-3 λιπαρά οξέα θα «εμποδίσουν» την έντονη εμφάνιση ερεθισμών (όπως κοκκινίλες) ή πρηξίματος!

Μήπως έχεις ξηροδερμία; Τα αυγά ,πλήρης πηγή πρωτεϊνών, περιέχουν βιοτίνη. Οπότε, για λαμπερή επιδερμίδα, φάε αβγουλάκια!

 

Γυμναστική

Μην περιμένεις αλλαγές από τον καναπέ… 2 βδομάδες πριν τις γιορτές! Σήκω, βάλε τα αθλητικά σου και πήγαινε να τρέξεις! Ή κάνε squats! Και κάτι σημαντικό: μην περιμένεις καρτερικά το ασανσέρ και ανέβα από τις σκάλες, σε καθημερινή βάση! (Συνέχισε να διαβάζεις και παρακάτω θα βρεις το μυστικό για να φαίνεται λεπτό και σφιχτό… το πρόσωπό σου, χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις).

 

Ψυχολογία

Χαλάρωσε και σταμάτα να αγχώνεσαι! Κάνε καθημερινά διαλογισμό. Όταν ανεβαίνει η ένταση στο γραφείο, πάρε συγκεντρωμένες, βαθιές ανάσες και μετά χαμογέλα. Βρες λίγο χρόνο στο τέλος της ημέρας ή πριν από τη μεγάλη έξοδο για να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο, συνοδεία αρωματικών κεριών. Η καταπολέμηση ουσιών που παράγονται από το έντονο στρες, ή την στεναχώρια, θα βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό και την επιδερμίδα σου. ‘Αλλωστε, ό,τι αισθάνεσαι… φαίνεσαι!

 Ενυδάτωση

Δέρμα θαμπό, έντονες ρυτίδες, μεγάλοι πόροι. Πιες νερό για να τα καταπολεμήσεις! Έρευνα, που δημοσίευσε η «International Journal of Cosmetic Science»* υποστηρίζει πως 9,5 ποτήρια νερό την ημέρα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Βάλε στη ζωή σου τις ενυδατικές κρέμες. Η  σειρά ενυδάτωσης της Frezyderm μπορεί να ξεδιψάσει την επιδερμίδα σου

Δεν αρκούν, όμως, μόνο τα παραπάνω. Μιας και η διατροφή, η γυμναστική, η ψυχολογία όπως και η ενυδάτωση θέλουν μακροχρόνια… αφοσίωση! Γι’ αυτό, όμως, είναι εδώ η Frezyderm, για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση της τελευταίας στιγμής με την εναλλακτική δερμοκαλλυντική προσέγγιση αισθητικών επεμβατικών θεραπειών! Προετοιμάσου σωστά για τις γιορτές και κάνε θραύση στα parties, κάνοντας όλα τα παραπάνω και μην αμελήσεις την περιποίηση του προσώπου σου, με την ενισχυμένη αντιγηραντική αγωγή που αποτελείται από τις κρέμες Dermiox Cream και τον ορό Instant Lifting, που ενεργοποιούν τα γονίδια νεότητας, εξασφαλίζουν την άμυνα και την επανόρθωση του δέρματος, ενώ, παράλληλα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

ΥΓ. Φρόντισε μόνο να συνεχίσεις και μετά τις γιορτές!

 

Δείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy και ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Frezyderm Cyprus

* Williams S1, Krueger N, Davids M, Kraus D, Kerscher M. (2007) Effect of fluid intake on skin physiology: distinct differences between drinking mineral water and tap water. Int J Cosmet Sci.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!