VIRAL

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Ρώμη δεν άντεξε το... γιορτινό στρες

Η Ρώμη αυτές τις μέρες πλημμυρίζει από κόσμο που σπεύδει στην αιώνια πόλη για τις γιορτές, αλλά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην θρυλική Piazza Venezia έχει απογοητεύσει τους πάντες.

Πρόκειται για ένα από τα πιο τουριστικά σημεία στη πόλη της Ρώμης και για αυτό ο δήμαρχος φρόντισε να τοποθετηθεί εκεί ένα τεράστιο, στολισμένο, φυσικό έλατο.


Το εντυπωσιακό δέντρο μεταφέρθηκε στη Ρώμη από το Τιρόλο των Άλπεων, αλλά δεν άντεξε την αλλαγή περιβάλλοντος και μέσα σε ελάχιστες μέρες έριξε όλες τις βελόνες του με αποτέλεσμα να ξεραθεί πριν καν πλησιάσουν τα Χριστούγεννα.


Οι κάτοικοι της πόλης κοροϊδεύουν το συγκεκριμένο δέντρο μέσω social media και μάλιστα έφτιαξαν και σχετικό hashtag #Spelacchio, που στα ιταλικά σημαίνει κάτι σαν "ψωριάρικο", αφού πραγματικά η όψη του πλέον μόνο γιορτινή δεν είναι και το παρομοιάζουν με βουρτσάκι... τουαλέτας!


Η εταιρεία που είχε αναλάβει τη μεταφορά του εν λόγω δέντρου (το οποίο να σημειωθεί πως κόστισε πάνω από 47.000 ευρώ!) κλήθηκε να απολογηθεί και εκπρόσωπός της δήλωσε στην εφημερίδα Corriere Della Sera πως το δέντρο δεν άντεξε το πολύ στρες και αυτές οι δηλώσεις του προκάλεσαν νέο γύρο χλευαστικών σχολίων στα ιταλικά social media για το ψωριάρικο δέντρο που δεν άντεξε το γιορτινό στρες!


Πάντως οι επισκπέπτες της Ρώμης, αυτές τις μέρες μπορούν να δουν ένα άλλο θεαματικό φυσικό έλατο που έχει στηθεί μπροστά στο Βατικανό (και όπως θα δείτε δεν έχει ξεραθεί), αλλά και ένα θεαματικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό από φωτάκια που εχει στηθεί στα περίφημα Ισπανικά Σκαλοπάτια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!