ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Δεκεμβρίου 2017

 Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και από τη μία σε αγχώνει καθώς θέλεις να τελειώνεις ακόμα και με μικρά θέματα που μπορεί να έχεις και από την άλλη σε βάζει στη διαδικασία να χαλαρώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η μελαγχολία των εορτών μπορεί να κάνει την εμφάνιση της σήμερα και να σου δημιουργήσει νοσταλγία και μια διάθεση να μην κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα καθώς οι ευαισθησίες σου θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ενδέχεται κάποιο μήνυμα ή κάποιο τηλέφωνο που θα λάβεις να σε γυρίσει σε καταστάσεις και αναμνήσεις του παρελθόντος. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να κάνεις παρορμητικές κινήσεις και αύριο που θα έχεις ξαναβρεί τον εαυτό σου να τις μετανιώσεις.

Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου φτιάξει τη διάθεση και αν το αφήσεις κάτι θα καταφέρει είναι σίγουρο! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να σε κάνει να δώσεις ελπίδες σε κάποιον/α που αύριο θα έχεις μετανιώσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από οικογενειακές συγκεντρώσεις αλλά και συναντήσεις με φίλους καθώς θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να φέρνει προτάσεις για εξόδους, τραπέζια και διασκέδαση! Οι προτάσεις θα είναι αρκετές και θα σε κουράσουν ευχάριστα όμως θα είναι πολύ δύσκολο να μη βρεθεί κάποια που να σου κινήσει το ενδιαφέρον! Αν έχεις κατά νου να ξεκουραστείς σήμερα μην το επιχειρήσεις καθώς θα είσαι περιζήτητος/η!

Το ιδανικό σενάριο για εσένα σήμερα θα ήταν να περάσεις χρόνο παρέα και με το ταίρι σου και με τους φίλους σου για αυτό επεδίωξε το! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι το δώρο των Χριστουγέννων!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισίως έχουμε φτάσει στην ημέρα των Χριστουγέννων αλλά εσύ είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ακόμα και σήμερα επαγγελματικά θέματα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να τονίζει τη σημασία που έχει η φήμη και η επαγγελματική αναγνώριση για εσένα! Είναι πιθανό να έχεις κάποια πρόταση για ένα τραπέζι ή μια άλλη κοινωνική υποχρέωση! Μη βιαστείς να την απορρίψεις καθώς θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνεις δημόσιες σχέσεις και νέες γνωριμίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Ακόμα είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημίσεις τα ταλέντα σου για αυτό σκέψου το διπλά πριν αρνηθείς.
 

Μια κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις με το/η σύντροφο σου θα είναι το κατάλληλο μέσον για να κλέψετε την παράσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία σε κάποιο γεγονός θα σου κάνει την καλύτερη εντύπωση!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς, κουμπάρους και ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και εσύ θα τις ευχαριστηθείς δεόντως! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να τονίζει την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και την ανάγκη σου για επαφές και συζητήσεις! Σήμερα θα περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο τη χαρά που θα σου προσφέρουν για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Σήμερα οτιδήποτε και αν έχεις στο πρόγραμμα σου μην αφήσεις το ταίρι σου εκτός αυτού αν δεν θέλεις να σου θυμώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να νιώσεις ψήγματα εκνευρισμού με αποτέλεσμα να μην θέλεις να κάνεις τίποτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση καθώς φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις και ανθρώπους που έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι ακόμα και αν αυτό είναι η προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από τις σκέψεις σου και να εκνευριστείς! Βέβαια το πάθος σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο και μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και νέες γνωριμίες!

Η λίμπιντο σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα και το ταίρι σου σίγουρα θα ευνοηθεί από αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα σου τα προσφέρει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα είναι τέτοια που θα πιθανό να έχεις κάποια έξοδο, ένα οικογενειακό τραπέζι ή μια πρόταση για διασκέδαση και θα ψάξεις να βρεις τι θα επιλέξεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και σίγουρα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να αρνηθείς ευγενικά κάποιες προτάσεις χωρίς όμως να φανεί πως τις σνομπάρεις γιατί δεν θέλεις να στενοχωρήσεις κανέναν! Τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και οι ευχές θα είναι το κύριο στοιχείο όλης της ημέρας αλλά θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο και να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου!

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει σε εξόδους και κοινωνικές υποχρεώσεις και εσύ βέβαια άλλο που δεν θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα συγκεντρώσει πιθανότητες όχι απλά να την προσέξεις αλλά να γίνει η επόμενη σου σχέση!

 

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και σήμερα το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων θα σκεφτείς πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις εργασιακής φύσεως ή κάποιες αγγαρείες που πρέπει να διευθετήσεις!  Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και από τη μία σε αγχώνει καθώς θέλεις να τελειώνεις ακόμα και με μικρά θέματα που μπορεί να έχεις και από την άλλη σε βάζει στη διαδικασία να χαλαρώσεις. Σήμερα μια και η ημέρα το επιτρέπει κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και βρες  χρόνο να κάνεις οτιδήποτε σε γεμίζει. Ξεκουράσου, συνάντησε αγαπημένα σου πρόσωπα, βρες χρόνο για μια βόλτα και άφησε τις δουλειές και αυτά που σε αγχώνουν για μια άλλη ημέρα.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και άφησε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να δεις διαφορετικά κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα κάνοντας πράγματα που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και να σε προτρέπει να βγεις, να βρεθείς με φίλους και να κάνεις οτιδήποτε ξέρεις πως θα σε κάνει να περάσεις καλά! Οι υπερβολές δεν θα λείψουν σήμερα και είναι πιθανό να το παρακάνεις με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια! Δεν πειράζει μια ημέρα είναι δικαιούσαι να το ρίξεις έξω, αρκεί να μη σου γίνει συνήθεια!

Ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα και η αλήθεια είναι πως θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να πάρεις κάποιο μήνυμα για ευχές από αυτόν/ην που θέλεις και κάπως έτσι να έρθετε πιο κοντά και να ξεκινήσουν όλα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στο σπίτι όχι μόνο λόγω της εορταστικής ημέρας αλλά και λόγω της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων που θα σε μετατρέψει προσωρινά σε σπιτόγατο! Ακόμα και αν έχεις κάποια πρόσκληση για να βγεις παρέα με φίλους σου εσύ είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις την παρέα της οικογένειας σου καθώς νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν απόλυτα! Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου να ταυτιστείς απόλυτα μαζί τους μπορεί να σε κάνει πιεστικό/η! Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση τότε η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή!

Σήμερα το πνεύμα των Χριστουγέννων θα κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ήσυχα και αυτό θα είναι το καλύτερο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις προτάσεις για οικογενειακά τραπέζια και συναντήσεις με συγγενείς και είναι πολύ πιθανό να σου περάσει από το μυαλό να προλάβεις να πας παντού! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και την καλή σου διάθεση! Σήμερα θα έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον περίγυρο σου! Απόλαυσε την ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες και θα νιώσεις συναισθηματικά πλήρης!

Το ταίρι σου θα σε συνοδεύσει σε κάποιο τραπέζι ή κάποια κοινωνική υποχρέωση σήμερα και θα τραβήξετε τα βλέμματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε μια γιορτή για αυτό φόρεσε το καλό σου χαμόγελο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες έκανες αγορές για δώρα και τελικά παρασύρθηκες και βγήκες εκτός προϋπολογισμού! Από την άλλη είναι πιθανό να έκανες και αρκετές αγορές για εσένα και αυτό να ενίσχυσε το μείον του ταμείου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και παρόλο που σου δημιουργεί ανασφάλεια για τα οικονομικά εσύ θα καταφέρεις να μην την ακούσεις και να περάσεις καλά! Αν βρεθείς παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους θα διαπιστώσεις πως το πιο σημαντικό στοιχείο για να νιώσεις ασφάλεια είναι οι ανθρώπινες σχέσεις!

Σήμερα κατά βάθος θα νιώθεις μια ανασφάλεια και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στη σχέση με το/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα νιώσεις ευχάριστα καθώς θα απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το δώρο που σου κάνει για τα Χριστούγεννα είναι το επίκεντρο της προσοχής! Η διάθεση σου θα ανέβει καθώς θα περάσεις την ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, συνεργάτες και το/η σύντροφο σου! Η ημέρα θα είναι εξαιρετική για να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να νιώσεις τη συναισθηματική θαλπωρή που επιθυμείς!

Η ημέρα μπορεί να σε φέρει ιδιαίτερα κοντά με το ταίρι σου και η αγάπη θα κάνει το θαύμα της! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από τις συναντήσεις που θα έχεις σήμερα δεν θα σου περάσει απαρατήρητη αλλά θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να την κατακτήσεις!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!