GOSSIP

Έτσι θα είναι το νυφικό της Meghan Markle; Δείτε τα πρώτα σκίτσα

Μπορεί ο γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά από 5 μήνες, αλλά φαίνεται πως το βρετανικό Παλάτι και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του τέλειου νυφικού.

To TMZ αναφέρει πως ο ισραηλινός οίκος νυφικών  Inbal Dror, επιβεβαίωσε την φήμη πως δέχτηκε επίσημη πρόταση από το παλάτι του Κένσινγκτον για να παρουσιάσει προτάσεις με σχέδια νυφικών για τον γάμο της Meghan Markle που θα γίνει στις 15 Μαΐου του 2018.


Ο οίκος επιβεβαιώνει πως έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα σχέδια, αλλά αρνήθηκε να κοινοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο κάποια από αυτά τα σχέδια ήδη διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.


Φυσικά και άλλοι διάσημοι οίκοι μόδας και νυφικών έχουν κληθεί να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και κανείς δεν ξέρει ποιο νυφικό τελικά θα επιλεχθεί για το γάμο. Βέβαια πολλοί σχολιάζουν πως δεν αποκλείεται τελικά να δούμε την Meghan να φοράει ένα νυφικό που θα έχει σχεδιάσει κάποιο βρετανικό fashion brand, αφού και η Kate Middleton είχε επιλέξει ένα νυφικό του οίκου Alexander McQueen ενώ και η αείμνηστη Diana είχε φορέσει στο γάμο της ένα νυφικό των Βρετανών σχεδιαστών David και Elizabeth Emmanuel. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!