GOSSIP

H κόρη της Jennifer Lopez όταν τραγουδά είναι "κλώνος" της μάνας της [βίντεο]

Η εκρηκτική Jennifer Lopez είναι μητέρα δύο δίδυμων παιδιών και συχνά μας δείχνει πως καμαρώνει πολύ για τα παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον τραγουδιστή Marc Anthony.

Συγκεκριμένα η JLo έχει έναν 9χρονο γιο, τον Μaximilian και τη συνομήλικη αδελφή του Emme.


Και ειδικά η Emme όσο μεγαλώνει εξελίσσεται σε... κλώνο της διάσημης μητέρας της και μπορεί να μην της μοιάζει πολύ εμφανισιακά (θυμίζει περισσότερο τον πατέρα της) αλλά μοιάζει να έχει κληρονομήσει  το ταλέντο της μητέρας της. 


Η Jennifer που είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου Alex Rodriguez, αποφάσισε να μπει σε γιορτινό mood και λίγες μέρες αφότου μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μέσω Instagram, αποφάσισε να μας δείξει και ένα βίντεο από τη γιορτινή σχολική παράσταση της κόρης της Emme, και σε αυτό όλοι μπορούν να δουν πως η μικρή θυμίζει πολύ την JLο και έχει κληρονομήσει την άνεσή της στο τραγούδι αλλά και τη φωνή της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Emme βλέπει πως η μαμά της την βιντεοσκοπεί και ρίχνει ένα χαμόγελο στην κάμερα και συνεχίζει να τραγουδάει κοιτώντας τη, σαν σωστή επαγγελματίας που είναι.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 14, 2017 at 7:39pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!