VIRAL

True story: Έσωσε την επιχείρηση του μπαμπά της με ένα μήνυμα στο twitter

Η αληθινή ιστορία μιας 18χρονης από τις ΗΠΑ μας δείχνει την απίστευτη δύναμη που έχουν τα social media, τα οποία μπορούν να επιστρατευτούν και για καλούς σκοπούς.

Η νεαρή κοπέλα λέγεται  Jackie Garza και ο μεξικανικής καταγωγής μπαμπάς της είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ πριν από 40 χρόνια και μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, κατάφερε πριν δύο  να ανοίξει τη δική του επιχείρηση, έναν φούρνο, στο Χιούστον του Τέξας. Ο φούρνος λέγεται  La Casa Bakery και ο 73χρονος πατέρας της Jackie είδε την επιχείρησή του να καταστρέφεται από τον τυφώνα Χάρβεϊ. 


Βρήκε όμως την ψυχική δύναμη να ξανανοίξει την επιχείρηση, αλλά η κίνηση είναι πλέον μειωμένη και σύντομα θα αναγκάζονταν να κλείσει την επιχείρηση που δημιούργησε με τους κόπους μιας ζωής. 
Αλλά η κόρη του σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια μέσω twitter  και έγραψε ένα μήνυμα όπου ζητούσε από όλους να στηρίξουν τον μπαμπά της.


Και αυτό το tweet  έγινε viral με δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις στο twitter  και ο μπαμπάς της δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον φούρνο του να γεμίζει ξανά πελάτες και πλέον χαμογελά ξανά γεμάτος αισιοδοξία,


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!