GOSSIP

Στις Χρυσές Σφαίρες οι σταρ θα φορέσουν μαύρα και υπάρχει λόγος για αυτό

Στο κόκκινο χαλί που θα στηθεί για την τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, που αποτελούν προάγγελο των Όσκαρ, αναμένεται να δούμε πολλές μαυροντυμένες σταρ και υπάρχει σοβαρός λόγος που θα συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ σκοπεύουν φέτος να ντυθούν στα μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στη βιομηχανία του θεάματος.


Στον απόηχο των αλλεπάλληλων σεξουαλικών σκανδάλων στο Χόλιγουντ, που αποκαλύφθηκαν μέσα στο 2017 και σε συνδυασμό με την απουσία γυναικείων υποψηφιοτήτων από τα φετινά βραβεία, οι γυναίκες του Χόλιγουντ σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν για την άδικη μεταχείριση των γυναικών στη σόουμπιζ.


Έτσι στην τελετή απονομής των 75ων βραβείων Χρυσές Σφαίρες που θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες πολλές σταρ θα είναι μαυροντυμένες.
Δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των σταρ που σκοπεύουν να κάνουν αυτή τη συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά στην τελετή αναμένεται να παρευρεθούν πασίγνωστες σταρ όπως οι Meryl Streep, Jessica Chastain, Helen Mirren, Emma Stone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon κ.ά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!