ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να έχεις μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις! 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη συναισθηματική υπερχείλιση που σου έχει προκαλέσει η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να επιτύχεις οτιδήποτε και να βάλεις στο μυαλό σου! Είναι πιθανό να έχεις κάποια έσοδα που δεν περίμενες και θα σε χαροποιήσουν πολύ! Η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στα σωστά μονοπάτια σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί για αυτό μην την αγνοήσεις!

Σήμερα θέλεις να κάνεις μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο σύντροφο σου και είναι μια πολύ καλή ιδέα καθώς θα σας φέρει κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η επέλεξε να προσεγγίσεις αυτόν/η που θα νιώσεις απόλυτη ταύτιση μαζί του/της!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό επιθυμεί την απόλυτη ταύτιση σου με τους άλλους και αυτό είναι που θα επιδιώξεις σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου χαρίσει εύνοια κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες. Η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι χρυσές! Η διάθεση σου για υπερβολές δεν θα λείψει και αυτό θα είναι το μοναδικό σημείο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα.

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα σχέσεων και αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου τότε είναι πολύ πιθανό να σου κάνει μια έκπληξη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση είναι πιθανό να ξεκινήσει σήμερα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις και ου δουλειές της καθημερινότητας θα είναι αρκετές σήμερα εσύ όμως δεν θα χάσεις την αισιοδοξία σου και δεν πρόκειται να σε πτοήσει τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όχι μόνο για να τελειώνεις τις δουλειές σου αλλά και για να κλείσεις νέες εργασιακές συμφωνίες. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις οικονομικό κέρδος από κάποια δουλειά που θα φέρεις εις πέρας σήμερα! Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις επιδιώξεις σου κυρίως αν αυτές σχετίζονται με εργασιακά θέματα για αυτό θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς!

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές όμως το ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε ξεκουράσει μετά από μια απαιτητική ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει με αφορμή μια δουλειά, αλλά θα προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και θα το καταλάβεις και από τη διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν κάνεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα και νέους έρωτες. Ακόμα και αν προτιμήσεις να περάσεις το χρόνο σου με τους φίλους σου και πάλι θα περάσεις υπέροχα καθώς θα είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι θα αποζητούν την παρουσία σου! Προσοχή σε υπερβολές στο φαγητό, το ποτό και το φλερτ καθώς θα έχεις την τάση να τα χαρείς χωρίς όρια!

 Η ανάγκη σου να νιώσεις ερωτευμένος/η θα είναι η κινητήριος δύναμη σου και αυτή που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου υπενθυμίσει τι εστί έρως!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιο σου για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο εντός οικίας μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους και να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για να αμβλύνεις τις διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν εντός οικογενειακής εστίας αλλά και για να νιώσεις τη θαλπωρή που επιθυμείς. Αν έχεις κάποια υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι σου τότε επεδίωξε να τη φέρεις εις πέρας σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις!

Μια καλή ταινία και ένα ποτήρι κρασί στο σπίτι με το/η σύντροφο σου θα είναι αρκετά για να περάσεις καλά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κάποιος/α που θα σου μιλήσει σήμερα, την ίδια στιγμή θα μιλήσει και στην καρδιά σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είσαι πολύ κοινωνικός/η και με διάθεση για πειράγματα και δημόσιες σχέσεις για αυτό και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σου θα αναζητήσουν την παρέα σου! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με αδέρφια, γνωστούς, γείτονες και όποιον άλλο εσύ αποφασίσεις πως θέλεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο τότε πιθανό να έχεις και μια ευκαιρία που θα σου αποφέρει κέρδος! Σήμερα σε κάθε περίπτωση με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς θα βγεις κερδισμένος/η!

Μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα σας φτιάξει τη διάθεση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον σου και οι αισθηματικές εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από πιθανές!

 

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα σου όπως και με τράπεζες ή την εφορία . Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία ευνοεί τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξοικονόμηση χρημάτων για αυτό καλά θα κάνεις να το επιδιώξεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις μια πρόταση που θα ενισχύσει το πορτοφόλι σου ή να πάρεις κάποιο μπόνους που θα ενισχύσει εκτός από το πορτοφόλι σου και την αυτοπεποίθηση σου! Οι επιλογές θα είναι αρκετές και αν κάνεις τη σωστή επιλογή τότε θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά!

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κάνεις το ταίρι σου απόλυτα παραδομένο σε εσένα και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπική ζωή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση με αποτέλεσμα να έχεις την τάση να κινείσαι στα άκρα σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου δημιουργήσει υπερβολές και πιθανό από τη μία να τα βάλεις με όλους και από την άλλη να αρχίσεις να εξομολογείσαι σε αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο σημαντικοί είναι για εσένα! Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ώστε να επέλθει και η αρμονία στις σχέσεις σου. Ακόμα επεδίωξε να κάνεις νέες γνωριμίες είτε επαγγελματικού είτε αισθηματικού χαρακτήρα καθώς η ημέρα θα σε ευνοήσει!

Σήμερα το ταίρι σου θα διαπιστώσει πόσο υπερήφανο είναι που σε έχει καθώς οτιδήποτε και να κάνεις θα τραβάς τα βλέμματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει όλα τα προσόντα για να γίνει η επόμενη σου σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να μην είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις καθώς θα προτιμήσεις να παρατηρείς ήσυχα τα γεγονότα και αυτά που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να έχεις μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις! Σιγά-σιγά θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και την εξωστρέφεια σου καθώς ο Δίας θα σε βοηθήσει να το κάνεις για αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείς!

Σήμερα είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένας/μια κρυφός/η θαυμαστής/στρια και να σε αναστατώσει! Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου πρόσεξε καθώς αν φερθείς επιπόλαια μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου όταν μαθευτούν οι επιπολαιότητες σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συλλογικές εργασίες και οι επαφές με συλλόγους και ομάδες στις οποίες είσαι ενεργό μέλος θα έχουν κύριο ρόλο μέσα στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να μείνεις λεπτό μόνος/η! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον και αν το εκμεταλλευτείς τότε θα μπορέσεις να διευρύνεις τον περίγυρο σου και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα αν έχεις παρέα τους φίλους σου τότε σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά!

Σήμερα θα σε αναζητούν φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι με αποτέλεσμα το ταίρι σου να ζηλέψει λόγω της ζήτησης που θα έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα αποδειχθεί πως είναι αυτό που θέλεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, αναγνώριση και φήμη θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για επαγγελματικές επιδιώξεις. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως μπορείς εύκολα να τραβήξεις την προσοχή των ανωτέρων σου στη δουλειά και να βρεις τρόπο να προωθήσεις τις δεξιότητες σου, τα ταλέντα σου και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, όπως μια συνέντευξη για δουλειά, τότε θα διαπιστώσεις και μόνος/η σου πως η ημέρα σε ευνοεί!

Μια κοινωνική υποχρέωση θα είναι η αφορμή για να κάνεις μια δημόσια εμφάνιση με το ταίρι σου και να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να σταματήσεις να είσαι καθώς μια γνωριμία θα σου πάρει το μυαλό και θα έχει και την αποδοχή του περιβάλλοντος σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση, να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες ή να κανονίσεις μια μονοήμερη εκδρομή! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δεν θα σε αφήσει να πλήξεις καθώς θα σου φέρνει στο μυαλό διάφορες ιδέες για να περάσεις την ημέρα! Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά για αυτό η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Το φλερτ είναι αναζωογονητικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δείξεις στο/η σύντροφο σου πόσο τον/ην θέλεις και να αναθερμάνεις τη σχέση σας! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο, η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και μια νέα σχέση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!