GOSSIP

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει πως της αρέσει πολύ ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Έλληνας πολιτικός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έχει καταγοητεύσει τη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο λόγος για τη Μαίρη Χρονοπούλου η οποία μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Εδώ" αποκάλυψε πως έχει υπάρξει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και δήλωσε πως της αρέσει πολύ ο Ηλίας Κασιδιάρης.
"Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα της καλύτερής μου φίλης. Όταν τον έβαλα στη θέση του, πήγαινε σε όλους τους θιασάρχες και έλεγε "δεν θα παίξει στο θέατρο". Αντέδρασα βιαίως! Είχε ένα μεγάλο γραφείο, το τουμπάρισα επάνω του, έριξα τα μπινελίκια μου» είπε η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός.

Η 84χρονη Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια είπε ότι πάντα της άρεσαν οι ωραίοι άντρες ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την προτίμησή της στον Ηλία Κασιδιάρη:

«Πέστε με φτηνή, πέστε με ό,τι θέλετε, μου άρεσαν οι παίδαροι! Τώρα, σε αυτή την ηλικία, κοιτάω στην τηλεόραση και βλέπω κανέναν ωραίο και λέω… Είμαι αντίθετη πολιτικά αλλά μου αρέσει ο Κασιδιάρης -έχει παχύνει τελευταία και μου την έσπασε. Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη, Χρυσή Αυγή ξε-Χρυσή Αυγή, δεν θα μου είχε γλιτώσει»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!