MEN'S GUIDE

O James ΜcAvoy εξηγεί με ποιο τρόπο έγινε ξαφνικά... ντούκι

Πριν από λίγες μέρες, ο διάσημος ηθοποιός James McAvoy έγινε viral, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του που τον δείχνουν να έχει γίνει...ντούκι.

Και είναι αλήθεια πως σε αυτές τις νέες φωτογραφίες, ο Σκωτσέζος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρόσωμο και αδύνατο καθηγητή Charles Xavier των ταινιών X Men.
Πώς όμως κατάφερε να μεταμορφωθεί και τί προκάλεσε αυτή την αλλαγή.


Ο διάσημος ηθοποιός εξηγεί πως αρχικά χρειάστηκε να δυναμώσει το σώμα του και να αυξήσει τη μυική μάζα του, για τις ανάγκες ενός από τους ρόλους που ερμήνευσε στο Split (το θρίλερ όπου ενσάρκωνε έναν ψυχασθενή με πολλαπλές προσωπικότητες) ενώ χρειάστηκε να συνεχίσει την προσπάθεια να αλλάξει το σώμα του και για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στο φιλμ Glass, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 και αποτελεί το φινάλε της τριλογίας που ξεκίνησε με το Unbreakable.


Και για να πετύχει αυτή την μεταμόρφωση, εκτός από εντατική γυμναστική, ο McAvoy αποκάλυψε πως πλέον καταναλώνει ημερησίως 6.000 θερμίδες!
"Αντί να τρώω δύο αυγά το πρωί, τρώω οκτώ. Στη συνέχεια, ένα γεύμα από στήθος κοτόπουλου. Στη συνέχεια, δύο στήθη κοτόπουλου για μεσημεριανό γεύμα, και στη συνέχεια μια μπριζόλα ως ένα ακόμη γεύμα. Στη συνέχεια, τρώω δύο φιλέτα σολομού για δείπνο". 


Αν λοιπόν και εσύ θέλεις να γίνεις... ντούκι, θα πρέπει πάμντα να θυμάσαι πως δεν αρκεί μόνο η γυμναστική αλλά είναι απαραίτητη μια διατροφή πλούσια σε θερμίδες και πρωτεΐνες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!