WOMEN'S GUIDE

Πώς η Sarah Jessica Parker καταφέρνει και παραμένει πάντα αδύνατη;

Ως Carrie Bradshaw στο Sex & the City, έγινε πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη, που θέλησαν να μιμηθούν το στυλ της και ακόμα και σήμερα η Sarah Jessica Parker παραμένει πρότυπο για πολλές γυναίκες άνω των 40.

Η SJP είναι πλέον 52 ετών και όμως καταφέρνει να έχει το ίδιο αδύνατο σώμα που είχε στη σειρά που την ανέδειξε σε σταρ πρώτου μεγέθους. Πώς όμως τα καταφέρνει;

Η ίδια συχνά έχει κληθεί σε συνεντεύξεις της να αποκαλύψει πως καταφέρνει και παραμένει πάντα αδύνατη και κάθε φορά τονίζει πως η γυμναστική είναι προτεραιότητά της. Συγκεκριμένα έχει αποκαλύψει πως για αποκτήσει τα διάσημα γραμμωμένα χέρια της, έκανε πολλή προπόνηση με βάρη και καθημερινά push-ups. 


Παράλληλα εξηγεί πως δεν έχει μάθει να στερείται, τρώει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και ακολουθεί συστηματικά τη Hampton’s Diet, που στηρίζεται στην κατανάλωση άπαχης πρωτεΐνης, υγιεινών λιπαρών και ελάχιστων υδατανθράκων. 


Επιπλέον δεν σταματά να βρίσκεται σε κίνηση. Σε όλες τις φωτογραφίες των paparazzi, τη βλέπουμε να περπατά, τις περισσότερες φορές φορτωμένη με ψώνια ή τρόφιμα. Προτιμάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο με τα πόδια, από το να πάρει αυτοκίνητο, ενώ για πιο μακρινές μετακινήσεις χρησιμοποιεί ποδήλατο. Όπως μαρτυρά: “Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο, πάω για τρέξιμο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!