VIRAL

Δάκρυσε από χαρά ο Jimmy Kimmel κρατώντας αγκαλιά το γιο του [βίντεο]

Δεν άντεξε τη συγκίνηση και ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel δάκρυσε μπροστά στις κάμερες, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του, τον μόλις λίγων μηνών γιο του, που πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Jimmy Kimmel είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε ο νεογέννητος γιος του και ο ίδιος χρειάστηκε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για λίγες μέρες, καθώς ο γιος του, ο μικρούλης Billy, αν και είναι μόλις 7 μηνών, έκανε πριν λίγες μέρες δεύτερη χειρουργική επέμβαση  ανοιχτής καρδιάς (είχε κάνει και άλλη μία επέμβαση μόλις είχε γεννηθεί).

Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αν και θα χρειαστεί να κάνει ένα ακόμη χειρουργείο όταν γίνει 6 ετών, αλλά οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι.


Και ο Jimmy Kimmel τώρα γύρισε ξανά στα πλατό της εκπομπής του και θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλους ενώ παράλληλα ζήτησε να ενεργοποιηθούν όλοι οι Αμερικανοί πολίτες ώστε να μην μειωθεί ή διακοπεί η χρηματοδότηση των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας για τα παιδιά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!