GOSSIP

Νέο συγκλονιστικό βίντεο πόσταρε η Maria Menounos μετά την εγχείρηση

Έχουν περάσει έξι μήνες από όταν η η Maria Menounos υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μικρού όγκου που βρέθηκε στον εγκέφαλο της.

Η ελληνικής καταγωγής τηλεπαρουσιάστρια των ΗΠΑ και celebrity, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα της υγείας της από τη πρώτη στιγμή και μάλιστα είχε συγκλονίσει τον κόσμο, αφού είχε ποστάρει στα social media βίντεο που την έδειχναν στο νοσοκομείο πριν κάνει την επέμβαση και είχε εξηγήσει πως το έκανε γιατί ήθελε να εμπνεύσει θάρρος σε όλους.
Τώρα είναι πλέον καλά στην υγεία της και επιστρέφει με ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, το οποίο δείχνει την Maria μία μέρα μετά τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Δείτε το βίντεο το οποίο συνοδεύει το ακόλουθο μήνυμα;

«Αυτό το βίντεο λήφθηκε 24 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση του εγκεφάλου μου. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι μπορείς να φας και να μιλήσεις κανονικά τόσο σύντομα μετά την επέμβαση. Ήταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, καθώς τα έβλεπα διπλά σε αυτό το σημείο. Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε ότι η ιστορία μου τους βοήθησε και στην 6μηνη επέτειο από το χειρουργείο μου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το βίντεο, έτσι ώστε εάν πρόκειται να περάσετε από αυτό το στάδιο να μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πως μοιάζει όλο αυτό. Όλοι είναι διαφορετικοί ... αλλά αν μπορώ θα ήθελα να χαλαρώσω τους φόβους σας λίγο. Θέλω επίσης να τονίσω τη σημασία των φίλων! @alyssawallerce η καλύτερος φίλη μου εδώ και 26 χρόνια ήταν δίπλα μου για μήνες και με τάισε αυτό το πρώτο γεύμα (ζωμός) ... Είναι ένα ταξίδι και χρειάζεστε βοήθεια, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να τη ζητήσετε. Πάντα ευγνώμων για την Alyssa και όλους τους καταπληκτικούς μου φίλους που με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό»!

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on Dec 8, 2017 at 7:46am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!