ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2017

 Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να σε προσέξουν άνθρωποι που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα καταφέρεις να χαλαρώσεις από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε κυνηγούσαν μέχρι πρότινος καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σε προτρέπει να δώσεις σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επέλεξε να δεις τους συνεργάτες σου και να αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως τους είχες παραμελήσει τις τελευταίες ημέρες. Οι συζητήσεις για μελλοντικές συμφωνίες ευνοούνται καθώς οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι πολύ καλές!

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και συζήτησε μαζί του θέματα που σας απασχολούν από κοινού καθώς η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους συζητήσεις.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια κάποιος/α θα σε βάλει στη διαδικασία να σχετισθείς μαζί του/της!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα θυμηθείς πως έχεις αφήσει κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε εκκρεμότητα και θα πρέπει να τις "στριμώξεις" στο πρόγραμμα σου καθώς δεν θα παίρνουν αναβολή. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να φέρει και έκτακτες αγγαρείες εκτός από τις ήδη υπάρχουσες δουλειές σου. Αν κάνεις ένα πρόγραμμα και το τηρήσεις τότε θα καταφέρεις να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος αφιέρωσε τον στην ξεκούραση σου και μην φορτώσεις κι άλλο το πρόγραμμα σου με υποχρεώσεις.

Μια βόλτα με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι πολυτέλεια σήμερα καθώς οι δουλειές σου θα είναι αρκετές και ανυπόμονες! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες ακόμα και κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου! Ακόμα και αν έχεις αρκετές δουλειές προσπάθησε να τις τελειώσεις έγκαιρα και να αφιερώσεις χρόνο εκεί που θέλεις εσύ! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα όπως η ζωγραφική!  Οτιδήποτε και να επιλέξεις να κάνεις φρόντισε να μη μείνεις στο σπίτι καθώς η ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

Ετοίμασε ένα δείπνο αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σας! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και λόγω του ενθουσιασμού σου θα γίνεις ανυπόμονος/η!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις μια έντονα νοσταλγική διάθεση η οποία θα φέρει στο μυαλό σου θέματα που σε είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν και θα επηρεάσουν τη διάθεση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι όλες τις φορές που έχεις αισθανθεί αδικημένος είτε από τους δικούς σου είτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να νιώθεις συναισθηματική δυσφορία. Άφησε τα θέματα του παρελθόντος στο παρελθόν και μην τα αναμοχλεύεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς και μετά να διοχετεύσεις τα νεύρα σου στους γύρω σου.

Το ταίρι σου είναι εκείνο που θα ακούσει όλα τα παράπονα που έχεις αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις! Αν δεν έχεις βρει αυτόν/ην που θέλεις μη ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα σε μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία καθώς θα παρεξηγήσει τις προθέσεις σου!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αναζητήσεις αγαπημένους σου φίλους, αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες για να περάσεις την ημέρα σου με παρέα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο  Ζυγό θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια συνάντηση με πρόσωπα που αγαπάς, μια βόλτα για ένα καφέ ή μια βόλτα στα μαγαζιά! Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι η τάση σου να πεις πολλά καθώς κάποια από αυτά καλύτερα να μείνουν αποκλειστικά για εσένα. Σε περίπτωση που κάποιος/α σου εκμυστηρευτεί κάτι κράτησε σιγή ιχθύος αν δεν θέλεις να εκτεθείς!

Μια επίσκεψη παρέα με τον/τη σύντροφό σου σε κάποιο γνωστό η φίλο σας θα είναι το ιδανικό σενάριο για να περάσετε την ημέρα σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεις την ανασφάλεια που νιώθεις με την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου για αυτό και τα οικονομικά σου θέματα θα έρθουν σε προτεραιότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να ασχοληθείς με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και διευθετήσεις. Πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να διαφημίσεις τις ικανότητες σου στους κατάλληλους ανθρώπους και να έχεις μια ευκαιρία για μια νέα συμφωνία που θα επηρεάσει και το ταμείο σου! Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι η βιασύνη που θα σε πιάσει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα!
 

Το τερατάκι της ζήλιας ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του σήμερα και να επηρεάσει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να γίνεις πιεστικός/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να μην σε γεμίζει αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον της προς εσένα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να αποδείξεις σε όλους πόσο ξεχωριστός/η είσαι! Αν το κάνεις με λάθος τρόπο ενδέχεται να παρερμηνευτείς και να φανείς εγωκεντρικός/η με αποτέλεσμα να μην έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα! Σήμερα θα έχεις την τάση να μιλάς χωρίς να ακούς και να απαντάς με παρόρμηση και όχι με λογική σκέψη. Αν καταφέρεις να κατευνάσεις την ανάγκη σου να έχεις τον τελευταίο λόγο τότε θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ηρεμία στις σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου.

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για τον εαυτό σου και τα κατορθώματα σου στο ταίρι σου αλλά αυτό μπορεί να φανεί εγωκεντρικό ακόμα και αν δεν είναι η πρόθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε προσεκτικά τι έχει να σου πει αυτός/η που θέλεις καθώς έτσι θα βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους διάφορες ανασφάλειες που έχεις κατά καιρούς με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να ανησυχείς ακόμα και για πράγματα που δεν χρειάζεται! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις να αγχώνεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Προσπάθησε να ανακτήσεις τη λογική σου κρίση και μην αφήνεις ανυπόστατες σκέψεις να σε αγχώσουν! Η εργασιοθεραπεία είναι μια καλή λύση για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από θέματα που δεν είναι σημαντικά αλλά σου φαίνονται τεράστια!
 

Οι ανησυχίες που θα έχεις σήμερα θα μεταφερθούν και στη σχέση σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις τις απανωτές ερωτήσεις στο/η σύντροφο σου για υποθετικά θέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μυστικά καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με όλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους σου και ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε τα ίδια πιστεύω καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα τονίσει την ανάγκη σου να νιώσεις πως ανήκεις σε μια ομάδα. Είναι μια καλή  ημέρα για να ασχοληθείς με κάποιο θέμα που απασχολεί ένα φιλικό σου πρόσωπο και να το/η συμβουλέψεις τι θα έκανες στη θέση του. Πρόσεξε όμως καθώς οι προτροπές σου πρέπει να έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκνευριστείς αν επιλέξει να μην σε ακούσει.

Οι φίλοι σου θα "πάρουν τη θέση" του/της συντρόφου σου σήμερα καθώς η διάθεση σου επιθυμεί περισσότερο την παρέα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα κάνει τη διαφορά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στην ημέρα σου καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέα θέματα και νέες ευκαιρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να σε προσέξουν άνθρωποι που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βέβαια χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις την προσοχή των άλλων για λάθος λόγους! Απόφυγε να εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά και κράτησε διακριτική στάση σε θέματα που αφορούν τους άλλους αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Το ταίρι σου δεν θα έχει την προσοχή σου σήμερα καθώς τα επαγγελματικά σου θέματα θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος/η ο χρόνος για νέες γνωριμίες αλλά και την προσωπική σου ζωή θα είναι περιορισμένος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανάγκη σου σήμερα είναι να κάνεις ένα ταξίδι ή έστω μια κοντινή εξόρμηση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και οι εκδρομές θα είναι ένα από αυτά! Αν δεν προλαβαίνεις να οργανώσεις κάτι τώρα, θα περάσεις πολύ καλά αν ξεκινήσεις να οργανώνεις κάτι για τις ημέρες των Χριστουγέννων καθώς και μόνο η σκέψη θα σου φτιάξει τη διάθεση! Είναι πιθανό να έχεις προτάσεις για επισκέψεις και βόλτες από αγαπημένα σου πρόσωπα και δεν θα πρέπει να τους το αρνηθείς καθώς θα περάσεις ευχάριστα μαζί τους!
 

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την απόδραση των Χριστουγέννων! Αν είσαι ελεύθερος/η σε μια παρέα μπορεί να γνωρίσεις το επόμενο σου ταίρι καθώς θα έχεις τον τρόπο να το κάνεις να σε προσέξει!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να στραφείς προς εσένα και να αφουγκραστείς τις σκέψεις και τις βαθύτερες σου επιθυμίες! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και δεν θα σε αφήσει να βαλτώσεις καθώς θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση που θα σε ωθήσει στη δράση! Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς αν δράσεις για οποιοδήποτε θέμα ορμώμενος/η από τη συναισθηματική υπερχείλιση που ενδεχομένως νιώθεις, τότε σίγουρα θα κάνεις λάθος. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα εκτός και αν καταφέρεις να ελέγξεις την παρόρμηση σου.

Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα σου προκαλέσουν οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν καβγάδες με το ταίρι σου αν δεν προσέξεις τον τρόπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πάθος και ένταση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!