GOSSIP

Η Αdriana Lima ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναδούμε γυμνό το κορμί της

Ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, αποφάσισε να σταματήσει να δείχνει το κορμί της χωρίς κανένα ιδιαίτερα σοβαρό λόγο.

Με ένα μήνυμά της που ανέβασε στα social media, η 36χρονη Βραζιλιάνα καλλονή και διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret, ανακοίνωσε πως δεν σκοπέυει να ξαναγδυθεί ποτέε ξανά χωρίς λόγο. 

Δείτε τί έγραψε, όπου εξηγεί με ποια αφορμή πήρε αυτή την... ιστορική απόφαση που βύθισε στη θλίψη εκατομμύρια φαν της και ειδικά τον ανδρικό πληθυσμό.


«Μόλις δέχθηκα ένα τηλέφωνο για το ενδεχόμενο να γυρίσω ένα σέξι βίντεο προκειμένου να αναρτηθεί στα social media. Αν και έχω κάνει πολλά τέτοια βίντεο, κάτι άλλαξε μέσα μου όταν ένας φίλος με προσέγγισε προκειμένου να μοιραστεί μαζί μου τη δυσαρέσκειά της για το σώμα της και τότε σκέφτηκα... ότι κάθε ημέρα της ζωής μου ξυπνάω με τη σκέψη, πώς φαίνομαι; Θα είμαι αποδεκτή στο χώρο εργασίας μου; Και αυτή τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι η πλειοψηφία των γυναικών πιθανότατα ξυπνάνε κάθε πρωί προσπαθώντας να ανταποκριθούν σε στερεότυπα που επιβάλονται από την κοινωνία, τα social media και τη μόδα. Σκέφτηκα οτι αυτός δεν είναι τρόπος ζωής και πέρα από αυτό δεν κάνει καλό στη σωματική και την ψυχική υγεία, οπότε αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή... Δεν θα βγάλω τα ρούχα μου ξανά για έναν άδειο σκοπό».Το μήνυμα καταλήγει με τη φράση «ας αλλάξουμε γαμώτο τον κόσμο».

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Dec 9, 2017 at 10:14am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!