ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017

 Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εστιάσεις σε υποχρεώσεις ρουτίνας και εργασιακές εκκρεμότητες καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε ενημερώσει πως το διάλλειμα έλαβε τέλος! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις ανάγκες σου ιδιαίτερα εκείνες που θα μείνουν πίσω λόγω υποχρεώσεων! Προσπάθησε να αφιερώσεις έστω και μισή ώρα στον εαυτό σου ακόμα και στο τέλος της ημέρας προκειμένου να έρθεις σε μια ισορροπία!

Σήμερα οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και πιθανό να μη σου αφήσουν χρόνο για τον/τη σύντροφό σου αλλά αυτό θα είναι υπέρ σου καθώς οι εντάσεις σε περίπτωση που βρεθείτε θα είναι πιθανές. Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα έχεις πολλές δουλειές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα βρεις τρόπο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου χόμπι ακόμα και αν χρειαστεί να αναβάλλεις κάποιες δουλειές που είχες στο πρόγραμμα! Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σε μπερδέψει και δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις τις θέλεις να κάνεις σήμερα καθώς πιθανό να ξεκινήσεις κάτι αλλά πολύ γρήγορα θα χάσεις το ενδιαφέρον σου! Αν βρεις ένα νέο χόμπι ή αν κάνεις μια νέα γνωριμία τότε θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου αμείωτο!

Ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για εσένα και το ταίρι σου αν δεν θέλεις να πλήξεις και στο τέλος να τα βάλεις μαζί του που έχει αφήσει τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά μη βιαστείς να της το εκμυστηρευτείς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια σου θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα εστιάσει σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλεις σήμερα με αποτέλεσμα να τα βάλεις και με τους δικούς σου. Μια διαφωνία σχετική με ένα ζήτημα του σπιτιού είναι πιθανό να δημιουργήσει δύο στρατόπεδα εντός οικίας και να εκνευριστείς. Η γνώμη που υποστηρίζεις με πάθος σήμερα μπορεί να έχει αλλάξει αύριο για αυτό απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.

Το ταίρι σου πιθανό να θέλει να πάτε μια βόλτα, εσύ δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν οι διαφωνίες... Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία ενδέχεται να σου δώσει λάθος δείγματα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό πρόσωπο ή κάποιο γνωστό σου θα είναι αφορμή για να βγεις μια βόλτα και να διαφημίσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που σήμερα θα είναι σε έξαρση! Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις με τον περίγυρο σου και να κάνεις και νέες γνωριμίες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πας μια βόλτα στα μαγαζιά και να αγοράσεις κάτι για εσένα! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι!

Μια βόλτα στα μαγαζιά με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις εξαιτίας της τάσης σου για σπατάλες! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά πιθανό να μην ανταποκρίνεται στις αισθηματικές σου ανάγκες.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιο οικονομικό σου θέμα και οποιαδήποτε άλλη εκκρεμότητα προκύψει και σχετίζεται με λογαριασμούς και τράπεζες. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια αλλά μην ανησυχείς καθώς θα είναι παροδική! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα δεν είναι ευνοϊκό για αισθηματικούς αλλά ούτε και οικονομικούς διακανονισμούς. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να κάνεις και μια αγορά η οποία δεν θα είναι συμφέρουσα καθώς θα είναι υπερεκτιμημένη.

Η ανασφάλεια σου θα κάνει την εμφάνιση της σήμερα και πιθανό να πιέσεις ακόμα και άθελα σου το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες αλλά θα πρέπει να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα ακόμα και αν χρειαστεί να στεναχωρήσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα πιθανόν να δημιουργήσει συγκρουόμενες ανάγκες καθώς θα τα θέλεις όλα και εκεί κάπου θα αρχίσει το μπλέξιμο! Οι απαιτήσεις που θα έχεις από τους συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφό σου θα αυξάνουν ολοένα και θα δημιουργήσουν αποστάσεις. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική σου σκέψη να κυριαρχήσει για να μη δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο ούτε για εσένα να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις από τον/την σύντροφό σου γι αυτό απόφυγε να τα βάλεις μαζί του καθώς δεν θα μπορέσεις να του ξεκαθαρίσεις το λόγο του εκνευρισμού σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί τρόπο για να την προσεγγίσεις και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχεις τις "κλειστές" σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει καχυποψία με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα να συζητήσεις οτιδήποτε ακόμα και με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου καθώς δεν θα έχετε καμία ταύτιση απόψεων λόγω διαφορετικών αναγκών. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη δυσθυμία και την καχυποψία σου να δημιουργήσει αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό τελικά να δημιουργηθούν.

Σήμερα δεν θα πειστείς εύκολα για οτιδήποτε σου πει το ταίρι σου καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις αντικειμενικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τη γνωρίσεις καλύτερα αλλά πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τελικά δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει θέματα του φιλικού σου περίγυρου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε μπερδέψει και δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσεις αν θέλεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς με αυτά που τους απασχολούν ή αν δεν θέλεις να δεις κανέναν! Αν καταφέρεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δύο άκρα τότε θα καταφέρεις να περάσεις την ημέρα χωρίς εντάσεις και περιττές ανήσυχες σκέψεις.

Σήμερα πιθανό να έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να δεις τους φίλους σου και όχι το ταίρι σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα το ανακοινώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις μια αισθηματική ιστορία με κάποιο/α φίλο/η σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και η ανησυχία σου για το μέλλον της καριέρας σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα και τη σκέψη σου. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, σε προτρέπει να δουλέψεις αν θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλλειμα, να δεις κάποιο φίλο σου ή να πιεις ένα καφέ! Τα επαγγελματικά σου θέματα και οι στόχοι σου χρειάζονται θυσίες για αυτό θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος/η σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις και να μην παρεκκλίνεις!

Ο/η σύντροφός σου χρειάζεται στοργή και φροντίδα αλλά το μυαλό σου βρίσκεται στη δουλειά και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν τα παράπονα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία επαγγελματικού χαρακτήρα καλύτερα να μείνει εκεί καθώς οι προσωπικές σας ανάγκες δεν θα ταυτίζονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μόρφωση και την εκπαίδευση σου όπως ένα σεμινάριο, μια πιστοποίηση δεξιοτήτων ή να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τη δίψα σου για μάθηση και εκμάθηση! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη κατά το απόγευμα πιθανό να σου δημιουργήσει το αίσθημα ματαιότητας και να αποφασίσεις πως δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα! Μην πέσεις στην παγίδα καθώς η ημέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει και δεν πρέπει να την αφήνεις ανεκμετάλλευτη!
 

Το ταίρι σου θα σε παρακινήσει να κάνετε μια βόλτα ή να επισκεφτείτε κάποιο φίλο/η σας αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις σήμερα και θα το δυσκολέψεις και εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι και αυτό σίγουρα δεν αξίζει για την προσωπικότητα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αναζητάς αφορμές για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου αναταραχή προκειμένου να μην κάνεις καμιά έκρηξη μεγατόνων! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις το θέμα είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις να το κάνεις! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να το διευθετήσεις. Απόφυγε να τακτοποιήσεις σήμερα οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα!

Το ταίρι σου θα είναι το εξιλαστήριο θύμα της συναισθηματικής σου αναταραχής σήμερα αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αναρωτήσου αν αυτός/η που θέλεις έχει κάτι από τα στάνταρ που επιθυμείς για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου και θα αναζητήσεις και τη γνώμη του/της συντρόφου σου ή κάποιου στενού συνεργάτη σου προκειμένου να επιβεβαιωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει να νιώσεις υπόλογος/η για κάθε σου απόφαση απέναντι στους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να είσαι. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα εντείνει τις μπερδεμένες σου σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχωρίσεις τις δικές σου ανάγκες από τις ανάγκες των υπολοίπων. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για κανένα θέμα σήμερα καθώς μέχρι αύριο πιθανό να έχεις αλλάξει γνώμη!

Το ταίρι σου θα έχει διαφορετικές βλέψεις για το πως θα περάσετε την ημέρα σας και αυτό θα χρειαστεί συζήτηση προκειμένου να μην ενταθούν οι διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις αποφάσεις για κάποιον/α που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου πριν βεβαιωθείς πως μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!