WOMEN'S GUIDE

Πως διατηρεί το άψογο κορμί της η Rosie Huntington Whiteley

Το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και σύντροφος του διάσημου ηθοποιού Jason Statham, μολονότι πλέον είναι και μητέρα, συνεχίζει να έχει ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το γιο της Jack Oscar, και αμέσως κατάφερε όχι μόνο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά να δείχνει πιο εκθαμβωτική και όμορφη από πότε.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες άφησε τους πάντες άφωνους στη Νέα Υόρκη όταν εμφανίστηκε με λευκή σατέν τουαλέτα σε πάρτι γνωστής εταιρείας καλλυντικών.


Πώς όμως τα καταφέρνει και διατηρεί τη φόρμα της;


Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ως αερόβια άσκηση προτιμά το σχοινάκι, αφού με αυτόν τον τρόπο καίει πολλές θερμίδες και γυμνάζει αποτελεσματικά όλο το σώμα. 
Επίσης κάνει συχνά pilates και χορό, ενώ δεν παραλείπει τη διαλειμματική προπόνηση που τη βοηθά να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και να μπαίνει σε πρόγραμμα μετά από μεγάλες περιόδους ξεκούρασης, όπως αυτή των Χριστουγέννων ή την πρόσφατη εγκυμοσύνη της.


Όσον αφορά τη διατροφή, παραδέχεται ότι δεν ακολουθεί αυστηρό πλάνο, απλά προσέχει πάντα τις θερμίδες που καταναλώνει και δεν ξεχνά ποτέ το πρωινό γεύμα που θεωρεί ότι είναι το σημαντικότερο της ημέρας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!