GOSSIP

Γιατί ο Harry κυκλοφορεί μόνος του αυτές τις μέρες; Πού είναι η Meghan;

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο και με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα διαρκώς στο διάσημο ζευγάρι ήταν λογικό κάποιοι να απορήσουν με την ξαφνική απουσία της Meghan από το πλευρό του Harry.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Vanity Fair, μπορεί την περασμένη εβδομάδα να είχαμε την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα και της ημερομηνίας του γάμου και να είδαμε τηλεοπτικές και δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, αλλά αυτή την εβδομάδα το διάσημο ζευγάρι δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση.


Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως το βράδυ της Τρίτης ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε σε εκδήλωση με γιορτινά κάλαντα από χορωδίες στην εκκλησία St. Luke στο Λονδίνο, αλλά όλοι παρατήρησαν πως δεν είχε μαζί του την αρραβωνιαστικιά του. Πού είναι λοιπόν η Meghan Markle;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα και του βρετανικού Τύπου, η Markle έχει επιστρέψει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να επισκεφτεί τη μητέρα της Doria Ragland, καθώς λίγο πριν τις γιορτές θα επιστρέψει ξανά στο Λονδίνο για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα.


Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αμέσως μετά τις γιορτές το ζευγάρι σκοπεύει να εξαφανιστεί και πάλι καθώς ο Harry έχει προγραμματίσει διακοπές με την Meghan σε κάποιον ηλιόλουστο εξωτικό προορισμό που τον κρατούν κρυφό ως επτασφράγγιστο μυστικό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!