ΖΩΔΙΑ

Μυστικά για να δημιουργήσετε μία σχέση με διάρκεια ανάλογα με το ζώδιό του

Μάθε τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου σε μια σχέση διάρκειας και έντονου πάθους και δράσε ανάλογα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ένα ζώδιο δυναμικό και ανεξάρτητο, ψάχνει πάντα για μια σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές και που θα του προσφέρει μια σιγουριά στο μέλλον. Από την άλλη όμως, εγκλωβίζεται σε κάποια δικά του καλούπια και δεν αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του να εκφραστεί όπως αυτός πραγματικά θέλει, αφού τα θέλει όλα στην εντέλεια.  Μέσα στη σχέση,  πραγματικά θέλεις κάτι το σίγουρο, αλλά δεν είναι ανάγκη να δίνεις τόση αξία και σημασία σε πράγματα που στην ουσία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν θέλεις να κάνεις μια σχέση με σοβαρότητα και επιτυχία, μελλοντική και να τον έχεις εκεί όποτε θέλεις πιστό σου σύντροφο, είναι αναμφίβολα ο  Ταύρος. Μαζί του θα περάσεις  από την υπομονή στην αιώνια αφοσίωση και κάθε μέρα θα μαθαίνεις και νέα πράγματα μέσα από την αγάπη σας. Από την άλλη, εσύ όμως Ταύρε μου, έχεις το ελάττωμα να κρίνεις συνέχεια καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σου και να επηρεάζεις την ομαλή λειτουργία της αγάπης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο χαρακτήρας που έχει ο Δίδυμος, ναι εσένα αφορά πολύπλευρε άνθρωπε, που με ευκολία περνάς από τη μια κατάσταση στην άλλη, είναι ένα γεγονός μοναδικό. Ναι, μεν, έχεις κοινωνικό χαρακτήρα και το ταίρι σου θα περάσει όμορφα, αφού είσαι και αρκετά επικοινωνιακός, αλλά καταντάς και κουραστικός μέσα στη σχέση. Ο λόγος; Θέλεις αυτά που νιώθεις εσύ να τα αισθάνεται και ο άλλος. Σε καμία περίπτωση, δεν είμαστε όλοι το ίδιο και εδώ μιλάμε για σχέσεις που έχουν μέλλον, οπότε, βαλε λίγο νερό στο κρασί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία σου είναι το μεγάλο σου προσόν και αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει μέσα από τη σοβαρή σχέση που θα κάνεις. Ο Καρκίνος γενικά έχει σαν κύρια στοιχεία του για να πετύχει  μια σχέση μέλλοντος και να καταφέρει να μαγέψει το ταίρι του για πάντα, την ανθεκτικότητά του. Από την άλλη όμως, με την ίδια ευκολία που μπορείς να κρίνεις τον εαυτό σου, κρίνεις και τον σύντροφο, εάν  παρατηρήσεις κάτι που δεν σου αρέσει, χωρίς να ψάξεις να βρεις την αληθινή αίτια αυτού του γεγονότος. 

ΛΕΩΝ

Η επιτυχία γενικά συνοδεύεται με τον Λέοντα και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση. Σου αρέσει πολύ να ελέγχεις τις καταστάσεις γενικά στη ζωή σου, πόσο μάλλον όταν αφορά και μια σχέση που οδεύει προς την απόλυτη ευτυχία. Από την άλλη όμως, αυτά τα χαρακτηριστικά τα θετικά που έχεις, σε κάνουν να κλείνεις τα μάτια στην πραγματικότητα, να αφήνεις το ταίρι σου μερικές φορές στην άκρη και να νιώθεις ότι επειδή είσαι και γενναιόδωρος μέσα στη σχέση, όλα καλά. Μέγα λάθος. Τα προβλήματα μπορεί να είναι στο βάθος της σχέσης και πρέπει να ψάξετε μαζί, όχι μονός σου, για να τα αντιμετωπίσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Παρθένο μέσα σε μια σχέση που έχεις σκοπό να φτάσεις ακόμα και στο γάμο, έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο. Γιατί είναι πολύ υπεύθυνο άτομο και αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του. Αποφεύγεις, όμως εσύ, Παρθένε μου, να λες καλά λόγια σε δικά σου άτομα, ακόμα και εάν αυτό είναι το ταίρι σου που μαζί θα χαράξετε τη ζωή σας. Ίσως να είναι και η δική σου άμυνα να κρατάς απόσταση από τα όμορφα λόγια και να δείχνεις μόνο έργα. Αλλά πίστεψέ με,  κάπου  και  το άλλο σου μισό έχει ανάγκη  να το ανεβάσεις με όμορφες κουβεντούλες και  μπόλικα ερωτικά λογάκια. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα άλλο κεφάλαιο στο θέμα της σχέσης από μονός του. Έχει μια δική του τακτική να αντιμετωπίζει τις διαφορές καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στην πορεία της αγάπης και αυτό έχει να κάνει με την δικαιοσύνη που τον ακολουθεί πιστά. Έτσι, λοιπόν, δίκαιε και πολυτάλαντε Ζυγέ μου, καλά κάνεις που αποφεύγεις τσακωμούς και εντάσεις που θα φέρουν ερωτική θύελλα ανάμεσά σας και θα ραγίσουν καρδιές, αλλά το να τα ρίχνεις όλα συνέχεια στον εαυτό σου, μειώνει την έντονη προσωπικότητά σου. Όλα  με μέτρο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεξουαλικότητά σου είναι στο ζενίθ της. Η ανάγκη σου για ερωτική επαφή με έντονο πάθος μεγαλώνει όλο και πιο πολύ. Η σχέση σου θα περάσει πρώτα από το κρεβάτι για να δεις αν ταιριάζετε στον τομέα αυτό και μετά είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα. Είσαι όμως;  Σε ένα άλλο επίπεδο, νιώθεις ότι πρέπει να πείσεις του πάντες να σε ακούσουν ότι όλα αυτά που λες είναι τα σωστά και δεν δέχεσαι και έντονα την κριτική. Μπορεί η σοβαρή σχέση για εσένα να ισοδυναμεί με ένα καλό κρεβάτι αλλά μήπως πρέπει να ξεκαθαρίσεις  τι ακριβώς   ζητάς κι εσύ; 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί τόση ανάγκη να αρέσεις σε όλους; Γιατί πρέπει όλοι να σε θαυμάζουν; Που το έχεις δει αυτό γραμμένο; Το τραγούδι «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»  δεν το γνωρίζεις; Ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι και τι κάνεις και που μπορούν να φτάσουν οι αντοχές και οι δυνατότητές σου. Μη φθείρεσαι στην προσπάθεια της καθολικής λατρείας. Ούτε η Μαίρυλιν  Μονρόε να είσαι. Είσαι πρωτοπόρος στον τομέα σου και  πρέπει να  αφεθείς να ζήσεις τη σχέση σου έτσι όπως πρέπει. Χαλαρά και με μπόλικη αγάπη. Δείξε κι εσύ την αγάπη σου για να την πάρεις πίσω στο μέγιστο βαθμό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η «φιλοδοξία»  είναι η πρώτη λέξη που έχει στο λεξιλόγιό του ένας Αιγόκερως. Θέλει να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του και το πείσμα που έχει σε αυτό είναι πρωτοφανές. Από την άλλη όμως, Αιγόκερε μου, στο θέμα της σχέσης μήπως πρέπει να λάβεις άλλα μέτρα; Σκέψου ότι είναι μια σχέση σοβαρή και οδεύει στην απόλυτη κυριαρχία της αγάπης. Η δική σου τελειομανία και εργατικότητα, αφήνει τον σύντροφό σου παραγκωνισμένο και ψάχνει από εσένα κάθε μέρα έστω και μια λέξη αγάπης και να πιαστεί από μια σου κίνηση. Καιρός να αφήσεις λίγο τα επαγγελματικά σου στην άκρη, μια χαρά είναι αυτά και να βάλεις στο λεξιλόγιό σου τα «αγάπη μου», «μωρό μου», «λατρεία μου». «Σε αγαπώ»…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανατροπή για εσένα είναι το παν. Από τη γη θα περάσεις στον αέρα με τόση μα τόση ευκολία. Το μυαλό σου λειτουργεί  είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και θέλεις να ζεις στο δικό σου κόσμο, αυτόν που ζεις ακόμα και όταν μια σχέση είναι σοβαρή. Θέλεις να βάλεις το ταίρι σου στο δικό σου αποκλειστικό κόσμο και από το κρύο να περνάτε στη ζέστη. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς και τις ανάγκες που έχει κι αυτός, εάν πραγματικά θέλει να ακολουθήσει αυτό τον μαγικό  κόσμο και το ταξίδι στη σελήνη ή εάν προτιμά  να μείνει στη σίγουρη γη. 

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί  να έχεις τη δυνατότητα να ονειρεύεσαι συνέχεια και να πλάθεις αυτά που θέλεις εσύ ακόμα και σε μια σίγουρη σχέση, αλλά αυτό θα γίνει ιδιαίτερα κουραστικό εάν δεν δείξεις από την αρχή πιο δρόμο θα ακολουθήσετε. Τα μονοπάτια και οι στροφές  που αποζητάς συνέχεια, ζαλίζουν και αφήνουν στον αέρα  μια κατάσταση περίεργη, αδιευκρίνιστη και που δεν οδηγεί σε κάτι ουσιαστικό. Αφού είσαι ένα ζώδιο που πλάθεις συνέχεια εικόνες στο μυαλό σου, γιατί δεν φτιάχνεις και την απόλυτη σχέση, αφού το μπορείς; Προσοχή όμως. Με βάση και τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Πηγή: Σχέσεις με διάρκεια από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!