WOMEN'S GUIDE

O Christian Louboutin σχεδίασε γόβες... Star Wars [εικόνες]

Είναι ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές παπουτσιών στον κόσμο και οι δημιουργίες του αποτελούν το πολυπόθητο όνειρο για εκατομμύρια γυναίκες.

Τώρα ο Christian Louboutin αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με την Disney και να παρουσιάσει μια νέα σειρά με γόβες και βραδινά πέδιλα που αντλούν την έμπνευσή τους από τον Πόλεμο των Άστρων.


Πρόκειται για μια limited edition συλλογή με ψηλοτάκουνα που κυκλοφορεί με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας Star Wars (Ο Τελευταίος Τζεντάι), η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει συνολικά 4 σχέδια.


Το κάθε σχέδιο αντλεί την έμπνευσή του από μια από τις γυναίκες της γνωστής σειράς κινηματογραφικών ταινιών και έτσι έχουμε 4 μοναδικά ψηλοτάκουνα παπούτσια που αντιστοιχούν στις Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico.


Τα συγκεκριμένα παπούτσια πωλούνται σε πλειστηριασμό μέσω του forceforchange.starwars.com . Ο πλειστηριασμός θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και τα παπούτσια αναμένεται να ξεπεράσουν τα 5.000 ακόμα και 10.000 δολάρια το ζευγάρι, καθώς έχουν συλλεκτική αξία.


Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ιδρύματος για τα παιδιά Starlight, που στηρίζει παιδιά που νοσηλεύονται με ανίατες ασθένειες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!