GOSSIP

O πρίγκιπας George είχε τον πιο αστείο ρόλο σε γιορτινή σχολική παράσταση

Το αγαπημένο πριγκιπόπουλο των Βρετανών συμμετείχε στη γιορτινή σχολική παράσταση που έγινε εν όψει των Χριστουγέννων, αλλά είχε έναν ρόλο - έκπληξη!

Η παράσταση της γέννησης του Χριστού, με την απεικόνιση των τριών βασιλιάδων, των αγγέλων και όλων των συμμετεχόντων γύρω από τη φάτνη, είναι μια ετήσια προ-χριστουγεννιάτικη παράδοση στην Αγγλία. Αλλά στην παράσταση στο Thomas Battersea του Λονδίνου, το σχολείο όπου φοιτά ο μικρός πρίγκιπας, ο George είχε έναν σημαντικό ρόλο. Έκανε το πρόβατο!

Ο πατέρας του, ο δούκας του Κέμπριτζ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Bridge House του BBC, αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας George έκανε αυτό τον αστείο ρόλο και είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα στη γιορτή του σχολείου του γιου μου. Ήταν πολύ αστεία» και πρόσθεσε: «Ήταν το πρόβατο».

Τώρα όλοι ζητούν να δουν έστω και μια φωτογραφία με τον μικρούλη George ντυμένο πρόβατο, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί τέτοια εικόνα. Οπότε η βρετανική εφημερίδα Sun αποφάσισε να δημιουργήσει μια δική της εικόνα με το πως φαντάζεται πως θα έδειχνε ο μικρός πρίγκιπας ντυμένος προβατάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!