GOSSIP

H Meghan Markle σύντομα θα σπάσει μια βασιλική παράδοση αιώνων

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την Meghan Markle πολλοί παρατηρούν πως η Αμερικανίδα ηθοποιός συχνά αποκλίνει από το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο. 

Και τώρα σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ετοιμάζεται να σπάσει μια βασιλική παράδοση αιώνων, που εφαρμόζεται χωρίς καμία εξαίρεση (μέχρι σήμερα) από το βρετανικό παλάτι.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα και εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού US Weekly, η Meghan κλήθηκε να περάσει τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων στο Παλάτι.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μολονότι στα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν της βασίλισσας, εδώ και αιώνες, καλεσμένοι είναι μόνο επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας (και οι επίσημοι σύζυγοι των μελών της βασιλικής οικογένειας, όχι οι αρραβωνιαστικιές τους), η Meghan κλήθηκε να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.


Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές από το Παλάτι, αναφέρει πως η βασίλισσα Ελισάβετ (που ήδη έχει γνωρίσει τη Meghan τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Balmoral Castle), έχει συμπαθήσει πολύ τη Meghan και πως έκρινε πως δεν είναι σωστό να μείνει μόνη της τις γιορτές, αφού η οικογένειά της βρίσκεται στις ΗΠΑ και για αυτό έκανε τη σχετική πρόσκληση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!