WOMEN'S GUIDE

Bobbi Brown: Caviar & Rubies Collection

Αρχίζει η περίοδος των γιορτών και των πάρτι, και εμείς σας έχουμε την τέλεια εορταστική πρόταση: την νέα συλλογή της Bobbi Brown, Caviar & Rubies. 

Φέτος οι εορταστικές εμφανίσεις θα είναι αποφασιστικά εντυπωσιακές, με πλούσιες αποχρώσεις σκιών, va-va-voom βλεφαρίδες, λαμπερό δέρμα και, για όσες τολμούν, έντονες, life-of-the-party αποχρώσεις στα χείλη. Αυτή η απίστευτα όμορφη, γιορτινή συλλογή περιλαμβάνει πολυτελή μακιγιάζ για τα μάτια, τα χείλη, τα μάγουλα και βεβαίως τα βασικά για το δέρμα- makeup must-haves που πρέπει φτιάχτηκαν για να είναι η ψυχή του πάρτι.

LIMITED EDITION, CAVIAR & RUBIES EYE SHADOW PALETTE

Το κεντρικό στοιχείο της συλλογής είναι η πολυτελής παλέτα  σκιών Caviar & Rubies Eye Shadow Palette. Με 9 αποχρώσεις εμπνευσμένες από πλούσιους τόνους πολύτιμων λίθων και μεταλλικών στοιχείων, όπως το Gilded, μια νέα φόρμουλα με σκόνη διαμαντιού, αυτό η λαμπερή, statement παλέτα περιορισμένης έκδοσης σε αποχρώσεις ρουμπινιού και χρυσού είναι απαραίτητη για κάθε πάρτι. 

LIMITED EDITION, HIGHLIGHTING POWDER

Το αγαπημένο, cult-favorite Highlighting Powder σε μια νέα απόχρωση περιορισμένης έκδοσης: Moon Glow. Η γκλαμουράτη, χρυσή απόχρωση συμπληρώνει τέλεια την συλλογή. 

LIMITED EDITION, EXTRA ILLUMINATING MOISTURE BALM

Το επαναστατικό βάλσαμο που ενισχύει την υγρασία του δέρματος είναι πλέον διαθέσιμο σε μια πολυτελές  συσκευασία περιορισμένης έκδοσης. Αποκτήστε την απόλυτη λάμψη με αυτή την ονειρεμένη κρέμα που περιέχει  συστατικά που αναζωογονούν άμεσα το δέρμα όπως  Lychee Exract και light-reflective pearls, δίνοντας στο δέρμα σας το τέλειο φινίρισμα και μια από-μέσα-προς-τα-έξω λάμψη.

NEW LONG-WEAR LIQUID LINER
Μια νέα απόχρωση αυτού του fan-favorite Long-Wear Liquid Liner. Ο απόλυτος τρόπος να δώσετε έμφαση σε οποιαδήποτε ματιά, η νέα, μαύρη matte απόχρωση δεν πρέπει να λείψει από το νεσεσέρ σας.

LUXE LIP COLOR

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση των γιορτών, απλά εφαρμόστε ένα γιορτινό κόκκινο ή natural nude χρώμα από την σειρά Luxe Lip Color. Η βαθιά ενυδατική φόρμουλα με το πλούσια χρώμα, σας χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα με μια μόνο κίνηση-τα τέλεια χείλη για κάθε πάρτι. 

How To: Quick and Easy Party Makeup Tutorial

Για τέλεια, λαμπερά μάτια, χρησιμοποιήστε το Angle Eye Shadow Brush για να εφαρμόσετε την απόχρωση Golden Beige από την γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι την πτυχή του ματιού. Στη συνέχεια αναμείξετε καλά την απόχρωση Wheat και εφαρμόστε πάλι κατά μήκος των βλεφαρίδων μέχρι την πτυχή του ματιού. Για να έχετε ένα smokey liner αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια στρώση από την απόχρωση Cool Grey and Caviar κατά μήκος της γραμμής των πάνω και κάτω βλεφαρίδων.  Τελειώστε το look εφαρμόζοντας  την απόχρωση Gilded σε όλο το βλέφαρο μέχρι την γωνία του ματιού. 

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017: Αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία.

#BOBBIBROWNNICOSIA

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!