VIRAL

To γράμμα ενός πιτσιρικά προς τον Άι Βασίλη προκάλεσε χαμό στο twitter

Αυτές τις μέρες χιλιάδες παιδάκια σε όλο το κόσμο γράφουν τα δικά τους γράμματα για να ζητήσουν τα δώρα τους από τον Άι Βασίλη, όμως το γράμμα που έγραψε ένα 6χρονο αγόρι έγινε viral στο twitter.

Ο μικρούλης από τις ΗΠΑ, κλήθηκε να γράψει το δικό του γράμμα στο σχολείο. Όμως ο ίδιος μολονότι συμμορφώθηκε με τις προσταγές της δασκάλας του, δεν μπόρεσε να κρύψει τον σκεπτικισμό του και την απαισιοδοξία του.


Έτσι στην επιστολή του εξηγεί στον Άι Βασίλη πως του γράφει μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησαν στο σχολείο και μετά τον κατακεραυνώνει γράφοντάς του πως ξέρει πως η λίστα του Άι Βασίλη με τα κακά παιδιά είναι άδεια και πως η λίστα με τα καλά παιδιά είναι επίσης άδεια και πως και η ίδια η ζωή του Άι Βασίλη είναι άδεια!


Τέλος γράφει πως ο Άι Βασίλης δεν ξέρει πόσους μπελάδες έχει το νεαρό αγόρι στη ζωή του και κλείνει την επιστολή με το αρνηθεί να αποκαλύψει το όνομά του στον Άγιο. Πάντως καταδέχτηκε να του ζωγραφίσει μια σειρά από γιορτινά στεφάνια και... κρανία!


Την αστεία και ελαφρώς πεσιμιστική επιστολή δημοσίευσε στο twitter η μάνα του μικρού και έγινε αμέσως viral.


Και για να μην πιστέψει κανείς πως ο μικρός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και καλέσουν τους κοινωνικούς λειτουργούς η μητέρα έσπευσε αμέσως να εξηγήσει πως "οι μπελάδες" που αναφέρει ο γιος της είναι ο αδελφός του μικρού!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!