GOSSIP

Ποια είναι η 25χρονη που κέρδισε τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς [εικόνες]

Χθες έγινε στο Λονδίνο η λαμπερή τελετή απονομής των ετήσιων βρετανικών Fashion Awards και ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, ήταν η 25χρονη Adwoa Aboah.

Η νεαρή γυναίκα από το Δυτικό Λονδίνο κατάφερε να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο του μοντέλου της χρονιάς, (στο παρελθόν τον έχει κατακτήσει και η Gigi Hadid) που διεκδικούσαν και άλλα πασίγνωστα μοντέλα όπως οι αδελφές Hadid και η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber.


Όμως η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Adwoa Aboah έχει σημειώσει μια εκπληκτική πορεία στον χώρο της μόδας, με εξώφυλλα στη Vogue και συνεργασίες με τους διασημότερους designers.
Ποια όμως είναι η Adwoa Aboah και πώς κατάφερε να κατακτήσει τη βιομηχανία της μόδας;


Πολλοί θεωρούν πως οφείλει την καριέρα της στους γονείς της, που και οι δύο εργάζονται για χρόνια στη βρετανική μόδα. Γονείς της είναι η Camilla Lowther (έχει πασίγνωστο πρακτορείο φωτογράφων μόδας) και ο, με καταγωγή από την Γκάνα, Charles Aboah (που επίσης ασχολείται με πρακτορεία μοντέλων και φωτογράφων μόδας στο Λονδίνο) και η Aboha μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις σε ένα πλουσιόσπιτο και σπούδασε σε πανάκριβα σχολεία του Λονδίνου.


Και θα περίμενε κανείς πως η ζωή τηςθα  ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Ωστόσο η Adwoa σε πολύ τρυφερή ηλικία άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Στα 13 της και ενώ ήταν μαθήτρια στο οικοτροφείο Millfield, ξεκίνησε την χρήση ναρκωτικών και πέρασε όλη την εφηβεία της παλεύοντας με την εξάρτηση στα ναρκωτικά και με τη σοβαρή κατάθλιψη.


Στα 21 της χρόνια, μετά από παρέμβαση των γονιών της έκανε αποτοξίνωση στην Αριζόνα των ΗΠΑ, αλλά η ίδια ομολόγησε πως με το που γύρισε στο Λονδίνο έκανε ξανά ναρκωτικά και στις 3 Οκτωβρίου του 2015 έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η ίδια λέει πως πλέον γιορτάζει αυτή την ημερομηνία ως την ημέρα που έτην έκανε πια να αλλάξει τη ζωή της.  Μετά τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς και έχοντας πλέον την στήριξη και την αγάπη της οικογένειας και των φίλων της, αφιερώθηκε στην καριέρα της, η οποία άρχισε να απογειώνεται και έκτοτε λέει πως κάθε μέρα δίνει μια μάχη τόσο με την κατάθλιψη όσο και με τα ναρκωτικά.


Παράλληλα έχει ξεκινήσει έντονη ακτιβιστική δράση για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες και νεαρά κορίτσια που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα και έτσι δημιούργησε και το Gurls Talk μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι γυναίκες μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για τα προβλήματά τους και να αναζητήσουν βοήθεια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!