WOMEN'S GUIDE

Τα τακούνια της Μίνι Μάους είναι το νέο trend στα παπούτσια [εικόνες]

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η τάση δυνατά fashion brands να εμπνέονται από τους ήρωες κινουμένων σχεδίων της Disney, ενώ και η ίδια η Disney λανσάρει προϊόντα που δημιουργούν fashion trends όπως οι στέκες με glitter και τα αυτάκια της Μίνι Μάους που τους τελευταίους μήνες προκάλεσαν παροξυσμό στα social media.

Kαι μπορεί εκατομμύρια γυναίκες και νεαρά κορίτσια ανά τον πλανήτη να πόσταραν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες τους με αυτά τα αυτάκια, αλλά τώρα το νέο αντικείμενο του πόθου τους είναι τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με τα αυτάκια της Μίνι Μάους.


Τα έχει λανσάρει ο οίκος Oscar Tiye, ένα σχετικά νέο brand παπουτσιών (δημιουργήθηκε μόλις το 2012) με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, που έχει ήδη κερδίσει με τις δημιουργίες του, γνωστές celebrities όπως η Eva Longoria, Heidi Klum  κ.ά., που κατά καιρούς επιλέγουν Oscar Tiye παπούτσια στις επίσημες εμφανίσεις τους.


Τώρα το brand παρουσίασε τα Μίνι Μάους ψηλοτάκουνα παπούτσια του και αρέσουν πολύ. Μάλιστα κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές με στρας, με γούνα στα αυτάκια κ.λπ.
Θα τα βρείτε στο oscartiye.com


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!