ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2017

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε προτρέπει να εκμεταλλευτείς το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο. Η πληρότητα που θα αισθανθείς μέσα στο χώρο σου δεν θα συγκρίνεται με τίποτε άλλο γι αυτό επεδίωξε -αν έχεις ελεύθερο χρόνο- να μείνεις μέσα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τους δικούς σου ή απλά να έρθετε πιο κοντά!

Σήμερα αν έχεις το ταίρι σου και παρακολουθήσετε μια ταινία σπίτι σου τότε αυτό θα σου αρκεί για να νιώσεις πλήρης! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου καθώς θα εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια το ταλέντο σου στις δημόσιες σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Οι επαφές και οι συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές καθώς και εσύ ο/η ίδιος/α θα τις επιδιώξεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου στον περίγυρο σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με το εμπόριο μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σήμερα οτιδήποτε και να πεις θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και φυσικά το ταίρι σου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι τυχερός/η καθώς οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με κάποιους λογαριασμούς που έχεις σε εκκρεμότητα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις ξεμπερδέψει με τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το  Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις κάποια δεξιότητα σου ή ακόμα και να κερδίσεις χρήματα από κάτι που δεν περιμένεις. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σου ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Μέσα από την επαφή με τον/τη σύντροφό σου μπορείς να αντλήσεις την αυτοπεποίθηση που θέλεις για αυτό στρέψε το ενδιαφέρον σου στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη σε μια πρόσφατη γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις τυχερός/η!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε παρακινήσει να βάλεις προτεραιότητες καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες είχες παραμελήσει τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω σου και θα είναι δύσκολο κάποιος να σου χαλάσει το χατίρι! Εκμεταλλεύσου την επίδραση που θα έχεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς σήμερα είναι η ημέρα σου! Μην αδιαφορήσεις για κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός/η που περιμένεις στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος/η!

Ο έρωτας θα έχει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου σήμερα καθώς θα κάνει αισθητή την παρουσία του! Αν έχεις βρει το ταίρι σου μια άκρως ερωτική ημέρα σε περιμένει και αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι έντονες και θα σε παρασύρουν σε ατέρμονες αναλύσεις και συζητήσεις με τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να είσαι απών/ουσα από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τις ανησυχίες σου και να μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα εντός οικογενειακής εστίας που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς εσωτερική ηρεμία. Συζήτησε τις ανησυχίες σου με τους δικούς σου ανθρώπους και θα δεις που θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Σήμερα το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου είναι μια εκ βαθέων συζήτηση η οποία θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κάποιος/α θα κάμψει αμέσως τις ανησυχίες σου και θα σε παρακινήσει να τον/την γνωρίσεις καλύτερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές με τους φίλους σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα για αυτό και θα πρέπει να τις επιδιώξεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι ιδανική για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο και να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ευνοϊκό για να διαφημίσεις τα ταλέντα σου, την άνεση σου στην επικοινωνία και όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος/η! Κράτησε νέες γνωριμίες που ενδέχεται να κάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούν εξαιρετικές για κάποιο θέμα που σε απασχολεί!

Σήμερα ενδέχεται να κάνεις ακόμα και άθελα σου το ταίρι σου να ζηλέψει καθώς οπουδήποτε και να πάτε θα τραβήξεις τα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περίγυρο θα είναι το "δέκα το καλό".

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αφήσει "ανοικτά" θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εικόνα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε προτρέπει να εκμεταλλευτείς το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό για να καταφέρεις να κάνεις εντύπωση! Ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να πάει πολύ καλά ή είναι πιθανό να έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σου. Σήμερα αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η!

Ένα κοινωνικό κάλεσμα θα είναι η ευκαιρία για να συστήσεις τον/την σύντροφό σου στον περίγυρο σου και να κλέψετε την παράσταση! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να καταλήξει σε μια νέα προσωπική σχέση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που δε βλέπεις συχνά ή να ξεκινήσεις να προετοιμάζεις μια μίνι απόδραση για τις ημέρες των εορτών. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το  Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ευνοήσει τα σχέδια σου όποια και αν είναι αυτά. Οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ευνοούνται για αυτό αν έχεις κατά νου κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που είναι έξω μη διστάσεις να του στείλεις! Αυτή η επικοινωνία μπορεί να γίνει η αφορμή για το επόμενο σου ταξίδι!

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι άκρως χαλαρωτική για αυτό επεδίωξε τη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό μη μείνεις σπίτι σήμερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι πιθανό η διάθεση σου να είναι πιο "σκοτεινή" καθώς τα συναισθήματα σου θα είναι τόσο έντονα που δεν θα σε αφήσουν να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μπορεί να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση! Βέβαια είναι πιθανό να σε βοηθήσει και σε κάποιο οικονομικό  θέμα για αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Αν έχεις ανοικτά θέματα με την εφορία, με κάποια τράπεζα και με το δημόσιο γενικότερα προώθησε τα σήμερα καθώς μπορεί να καταφέρεις περισσότερα από όσα υπολογίζεις!

Η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να ανάψεις φωτιά εντός κρεβατοκάμαρας! Αν έχεις βρει το ταίρι σου τότε θα είναι πολύ τυχερό αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα τονίσει την αδυναμία που τους έχεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις που θα καταφέρουν πολλά σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα! Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας υποθέσεις που σχετίζονται με συνεργασίες αλλά και με προσωπικά σου θέματα για αυτό επεδίωξε να τις επιλύσεις και μην τις αφήσεις για αργότερα!

Το ταίρι σου θα είναι παρόν με ενεργό τρόπο σε οτιδήποτε σε απασχολεί και θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι που το έχεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι ευχάριστες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της θα είναι απαιτητική σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που είχες ξεχάσει άθελα σου είτε ηθελημένα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Σκέψου κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει καθώς μπορεί να είναι αυτή που περιμένεις. Κράτησε επαφές με ανθρώπους που θα γνωρίσεις σήμερα γιατί είναι πολύ πιθανό να σου χρειαστούν στο μέλλον σε διάφορες δουλειές που θα έχεις! Μέσα στην ημέρα δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή!

Ζήτησε από το/η σύντροφο σου να σε βοηθήσει με κάποιες δουλειές σου και θα δεις πως δεν θα σου αρνηθεί! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία με επαγγελματικό στάτους θα σε συναρπάσει αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη προσεγγίσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα τονίσει τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και τη σημασία του έρωτα στη ζωή σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με τον αέρα σου θα αυξήσουν τα θύματα της γοητείας σου και κατά συνέπεια την αυτοπεποίθηση σου! Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς από υπερβολές και αν ανήκεις στους/ις δεσμευμένους/ες να μπεις σε μεγάλους πειρασμούς!

Ο έρωτας θα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας καθώς για εσένα σήμερα θα έχει σημασία μόνο η προσωπική σου ζωή. Αν έχεις βρει το ταίρι σου οργάνωσε κάτι μόνο για εσάς τους δύο και αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα δεν θα είσαι για πολύ!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!