GOSSIP

Αυτή είναι η πιο νεαρή βασίλισσα στον κόσμο και είναι πανέμορφη [εικόνες]

Με τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, μια μανία με τους γαλαζοαίματους έχει κυριεύσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Και έτσι βρέθηκε στο προσκήνιο, η σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό γαλαζοαίματη από την Ασία, που όχι μόνο διατηρεί τον τίτλο της πιο νεαρής βασίλισσας στον κόσμο, αλλά είναι και πανέμορφη.
Ο λόγος για την Jetsun Pema Wangchuck, η οποία έγινε βασίλισσα του Μπουτάν σε ηλικία μόλις 21 ετών, καθώς παντρεύτηκε τον βασιλιά του Μπουτάν Jigme Khesar Namgyel Wangchuck (είναι γνωστός και ως ο Βασιλιάς - Δράκος) και τώρα που είναι 27 ετών συνεχίζει να κατέχει τον τίτλο της νεαρότερης εν ζωή βασίλισσας του κόσμου, ενώ το 2016 έφερε στον κόσμο το γιο της και διάδοχο στο θρόνο, τον πρίγκιπα Jigme Namgyel Wangchuck.


Η νεαρή βασίλισσα σπούδασε στην Αγγλία και συγκεκριμένα σπούδασε διεθνείς σχέσεις με ψυχολογία και ιστορία της τέχνης στο Regent's College στο Λονδίνο και όταν γύρισε στην πατρίδα της ξεκίνησε μια ιδιαίτερα πλούσια φιλανθρωπική και ακτιβιστική δράση (ως βασίλισσα ασχολείται με πλήθος ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων) που την έχουν κάνει δημοφιλή σε μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών της που χαϊδευτικά την αποκαλούν απλά ως "Pema".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!