VIRAL

Αυτό είναι το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο; [εικόνες & βίντεο]

Στο παρελθόν έχουμε δει διάφορα κοριτσάκια σε πολύ τρυφερή ηλικία να διεκδικούν τον τίτλο του πιο όμορφου παιδιού στον κόσμο. Τώρα μια 6χρονη έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο στο Instagram, αλλά η εμφάνισή της προκαλεί και πολλά σχόλια.

Ο λόγος για την μικρούλα Anastasiya Knyazeva, ένα μόλις 6 ετών κοριτσάκι από τη Ρωσία, που ήδη εδώ και κάποια χρόνια κάνει καριέρα μοντέλου και έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στα social media και ειδικά στο Instagram.


Φυσικά τα προφίλ της μικρής στα social media δεν τα διαχειρίζεται η ίδια η μικρή, αλλά η μητέρα της, που λέγεται Anna, και η οποία συχνά δέχεται σφοδρή κριτική από χρήστες του Διαδικτύου που την κατηγορούν πως επιτρέπει και συντηρεί την υπερέκθεση της μικρής μέσω Διαδικτύου, αλλά και πως εγκρίνει η μικρή να φωτογραφίζεται με styling που την κάνει να μοιάζει πολύ μεγαλύτερη, με μόνο στόχο τα χρήματα.


Βέβαια όλοι συμφωνούν πως η μικρούλα είναι πραγματικά πανέμορφη αι όλοι μιλούν για ένα μεγάλο νέο αστέρι του μόντελινγκ, ενώ η μικρή ήδη έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο President Kids Management, που την θεωρεί ένα από τα "διαμαντάκια" του, αφού η μικρή είναι πολύ δημοφιλής.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!