GOSSIP

Γιατί όλοι μιλούν για αυτή την τσάντα που κράτησε η Meghan Markle;

Χθες η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη δημόσια, επίσημη εμφάνισή τους μετά την αναγγελία του γάμου τους και έκτοτε όλοι μιλούν για την τσάντα που κρατούσε σε αυτή την εμφάνιση η Meghan.

Και υπάρχουν δύο λόγοι που η τσάντα της Meghan (η οποία να σημειωθεί πως κέρδισε τις εντυπώσεις και πολλοί θεωρούν πως απέδειξε πως είναι πανέτοιμη για το νέο της ρόλο ως Δούκισσα) έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.


Αρχικά αυτό συνέβη γιατί εκπρόσωπος Τύπου του βρετανικού brand Strathberry (που σχεδίασε αυτή την τσάντα) δήλωσε πως η εταιρεία κατενθουσιάστηκε που η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επέλεξε ένα από τα σχέδια τους για την πρώτη της βόλτα και πως η τσάντα ξεπούλησε μέσα σε μόλις 11 λεπτά (!) και πως το συγκεκριμένο σχέδιο θα είναι ξανά διαθέσιμο στην αγορά στις αρχές του 2018, αφού εξαντλήθηκε και το στοκ.


Και με δεδομένο πως κάτι αντίστοιχο συνέβη μέχρι στιγμής σχεδόν με ότι έχει φορέσει η Meghan (όπως τα παπούτσια και το παλτό που φόρεσε στην επίσημη φωτογράφηση των αρραβώνων της που έγινε στους κήπους του παλατιού), όλοι μιλούν για το νέο style icon του πλανήτη. 

 

Kαι ο δεύτερος λόγος είναι γιατί πολλοί αναφέρουν πως η Meghan έσπασε ξανά το πρωτόκολο καθώς διάλεξε μια κανονική τσάντα και όχι τσαντάκι τύπου clutch όπως είθισται σε τέτοιες περιστάσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους οι γυναίκες του παλατιού δεν κρατούν κανονικές τσάντες με χερούλια, γιατί χαιρετούν κια κάνουν χειραψίες με πολύ κόσμο και μπορεί να υπάρξουν στιγμές αμηχανίας.  

Αυτό τον κανόνα τον τηρεί πάντα η Kate Middleton 

Όχι όμως και η Meghan

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!