GOSSIP

Οι 5 πιο hot εργένηδες πρίγκιπες που δεν έχουν ακόμα παντρευτεί

Με την πρόσφατη ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, η λίστα με τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες του πλανήτη έγινε ακόμα πιο μικρή.

Και μπορεί μετά τον ερχόμενο Μάιο που θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry, πολλές να πιστεύουν πως θα χάσουν κάθε ελπίδα τους να υλοποιήσουν το όνειρό τους να παντρευτούν έναν πρίγκιπα, αλλά το περιοδικό Elle στις ΗΠΑ, φρόντισε να εντοπίσει τους 5 πιο hot πρίγκιπες του πλανήτη, οι οποίοι παραμένουν ανύπαντροι και αναζητούν τον έρωτα της ζωής τους, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο ενός γάμου με ένα πρίγκιπα για πολλές επίδοξες... Meghan Markles.

Δείτε ποιοί είναι οι ελεύθεροι πρίγκιπες.


1. Πρίγκιπας Αμπντουλάχ Μπιν Χουσείν της Ιορδανίας 
Ο 23χρονος γιος του βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας είναι περιζήτητος εργένης όχι μόνο γιατί είναι πρίγκιπας, αλλά γιατί κάποια στιγμή στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να κληρονομήσει και τον τίτλο του βασιλιά. 


2. Ο  σεΐχης  Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ του Ντουμπάι. 
Ο 35χρονος σήμερα Χαμντάν, μολονότι είναι ο δεύτερος γιος από τα 23 παιδιά του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, διατηρεί τον τίτλο του επίσημου Πρίγκιπα του Ντουμπάϊ (που κανονικά θα έπρεπε να ανήκει στο μεγάλο του αδελφό) και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης.


3. Ο πρίγκιπας Σεμπαστιάν του Λουξεμβούργου.
Ο πλήρης τίτλος του είναι η Αυτού Εξοχότης Πρίγκιπας Σεμπαστιάν Ανρί Μαρί Γκιγιόμ, Πρίγκιπας του Λουξεμβούργου, του Νασάου και των Βουρβόνων-Πάρμας! Είναι 25 ετών και έχει 4 μεγαλύτερα αδέλφια (άρα μικρές πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου του βασιλιά).


4. Πρίγκιπας Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντας Βοναπάρτης 
Και μόνο το γεγονός πως λέγεται Ναπολέοντας Βοναπάρτης αρκεί για να κάνει πολλές να τον ποθήσουν. Ο 31χρονος Γάλλος Ζαν είναι απόγονος του Ναπολέοντα και μπορεί επίσημα στη Γαλλία η βασιλεία να έχει καταργηθεί αλλά ο ίδιος διατηρεί τον τίτλο του.


 

5. Πρίγκιπας Γιοακίμ του Βελγίου
Ένας ακόμη πρίγκιπας με μικρές πιθανότητες να βρεθεί σε βασιλικό θρόνο, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλής και μόλις 25 ετών.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!