GOSSIP

Στα δικαστήρια η Emily Ratajkowski - Κατηγορείται για κλοπή σχεδίων μαγιό

Μπορεί πρόσφατα το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός να ανακοίνωσε όλο καμάρι πως λανσάρει το δικό της brand με μαγιό με τον τίτλο Inamoarata, αλλά φαίνεται πως αυτή η συλλογή την έβαλε σε νομικούς μπελάδες.

Η σχεδιάστρια Lisa Marie Fernandez , κατηγορεί το 26χρονο μοντέλο πως στην πρόσφατη κολεξιόν με μαγιό που παρουσίασε η εταιρία της Emily, "Inamorata", δύο σχέδια έχουν «κλαπεί» από τη δική της κολεξιόν και γι’ αυτό το λόγο ήδη προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση σε δικαστήριο του Μανχάταν.


Συγκεκριμένα αναφέρεται στα δικά της σχέδια από μια συλλογή του 2015, που φέρουν τον τίτλο "Poppy" και "Leandra" , τα οποία ισχυρίζεται πως η Emily τα έχει κλέψει και τα έχει "βαφτίσει" με τα ονόματα  "Cardiff" (το ολόσωμο) και "Vulcan" (το μπικίνι) στη δική της συλλογή.



Μάλιστα επειδή η νομοθεσία στις ΗΠΑ φέρεται να μην καλύπτει τα πνευματικά δικαιώματα στον τομέα της ένδυσης, η σχεδιάστρια στην καταγγελία της επικαλείται τις αντίστοιχες απαγορεύσεις που υπάρχουν στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, προκειμένου να αποσυρθούν τα συγκεκριμένα σχέδια από την κολεξιόν της Inamorata. 


Το όλο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ που ασχολούνται με τη μόδα, αλλά την ίδια ώρα η συλλογή της Emily πουλάει τρελά σε όλο τον κόσμο και ήδη έχουν εξαντληθεί αρκετοί κωδικοί με τις τιμές να κυμαίνονται από 75$ έως 160 δολλάρια.

H Emily και η Fernandes


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!