VIRAL

O τηλεοπτικός σύζυγος της Meghan έστειλε μήνυμα στον πρίγκιπα Harry

Μπορεί στην κανονική ζωή ο πρίγκιπας Harry να έχει κλέψει την καρδιά της ηθοποιού Meghan Markle, αλλά στην τηλεόραση εδώ και χρόνια την βλέπαμε στο πλευρό ενός άλλου άνδρα.

Η Meghan Markle τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε ως Rachel Zane στην επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά Suits όπου και έκανε τη σύντροφο και μετέπειτα σύζυγο του πρωταγωνιστή Patrick J. Adams, o οποίος ερμήνευε το ρόλο του ευφυούς Mike Ross.


Τώρα ο ηθοποιός Patrick J. Adams (ο οποίος μαζί με την Meghan ανακοίνωσε πως αποχωρεί πλέον από το καστ της σειράς Suits) με το που έμαθε την ανακοίνωση των αρραβώνων της τηλεοπτικής συζύγου του, αρχικά έστειλε ένα αστείο μήνυμα μέσω twitter λέγοντας πως "Μου είπε πως απλά θα έβγαινε για να αγοράσει γάλα..." κάνοντας πλάκα.


Και μετά έστειλε μέσω Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα στον πρίγκιπα Harry όπου του λέει πως από την εμπειρία του ως τηλεοπτικός σύντροφος της Meghan για σχεδόν μια δεκαετία ξέρει πως ο Harry είναι ένας τυχερός άνδρας που θα περάσει μια όμορφη και ξεκαρδιστική ζωή με την Markle και πρόσθεσε πως νιώθει πολύ χαρούμενος για τη Meghan και έστειλε την αγάπη του.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!