GOSSIP

H Fergie με ένα καυτό μίνι φόρεμα έλαμψε στα καλλιστεία Miss Universe

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πλέον 42 ετών και μητέρα ενός 4χρονου αγοριού. Και όμως έβαλε τα γυαλιά στις νεαρές υποψήφιες των φετινών καλλιστείων Miss Universe με την σέξι εμφάνισή της.

Η Fergie, που πρόσφατα δήλωσε πως πολύ θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τους Black Eyed Peas (μια δήλωση που ενθουσίασε τους φαν της που περιμένουν πως και πως μια τέτοια συνεργασία που στο παρελθόν μας χάρισε τεράστια χιτ), έχει επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία με ένα νέο άλμπουμ (το  Double Dutchess)και βρέθηκε καλεσμένη στα φετινά καλλιστεία για την ανάδειξη της  Miss Universe.

Και προφανώς η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία μόλις τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε πως χωρίζει με τον σύζυγό της και χολιγουντιανό γόη Josh Duhamel, προφανώς θέλησε να δείξει στον πρώην της τι χάνει και εμφανίστηκε με το... revenge body της στη σκηνή του Planet Hollywood στο Λας Βέγκας, με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και σέξι μίνι λαμέ φόρεμα.

Η Fergie κλήθηκε να ερμηνεύσει το χιτ της "A Little Work" την ώρα που οι 10 φιναλίστ εμφανίζονταν στη σκηνή με τις βραδυνές τουαλέτες τους και η ίδια ήταν πιο λαμπερή από όλες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!