GOSSIP

H Gwyneth Paltrow πέρασε την Κυριακή με τον πρώην και τον νυν της [εικόνες]

Η χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow παραδίδει μαθήματα για το τι σημαίνει "μοντέρνα οικογένεια".

H 45χρονη ηθοποιός  μετά το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin (με τον οποίο χώρισε τον Μάρτιο του 2014 και έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά) διατηρεί δεσμό με τον 46χρονο σεναριογράφο και χολιγουντιανό παραγωγό Brad Falchuk (ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο το 2013 και έχει δύο παιδιά από το γάμο του). 


Μάλιστα φήμες λένε πως η Gwyneth και ο Brad είναι αρραβωνιασμένοι (και μάλιστα κρυφά αρραβωνιασμένοι εδώ και τρία χρόνια!) και πως σύντομα σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Και όλα δείχνουν πως ο πρώην σύζυγος της Gwyneth δεν έχει κανένα πρόβλημα με το νυν σύντροφο της μητέρας των παιδιών του, αφού όλοι μαζί πέρασαν μια χαρά το περασμένο Σαββατοκύριακο και έζησαν... μοντέρνες οικογενειακές στιγμές με αφορμή το Thanksgiving.


H ίδια η Gwyneth δε, για να αποδείξει του λόγου το αληθές, ανέβασε, με hashtag #modernfamily, μια φωτογραφία στο Instagram όπου βλέπουμε τον πρώην σύζυγό της και τον φημολογούμενο νυν αρραβωνιαστικό της να απολαμβάνουν χαμογελαστοί το κυριακάτικο brunch στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.


Είπαμε... μοντέρνα (και κόσμια) πράγματα!
 

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Nov 26, 2017 at 12:59pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!