GOOD LIFE

8 πράγματα που πολλοί κάνουν και εκνευρίζουν τους personal trainers

Προπονητές και διάσημοι personal trainers εξομολογήθηκαν σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό αυτά που τους εκνευρίζουν και είναι πολύ πιθανό να τα κάνεις και εσύ.

1. Λες ψέματα για τις διατροφικές σου συνήθειες. Με το να αποκρύπτεις τις ατασθαλίες σου ο γυμναστής σου δυσκολεύεται και να σου βγάλει το κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν θα δείτε τα αποτελέσματα που περιμένετε και οι δύο!
2. Δεν είσαι συνεπής και εμφανίζεσαι στις προπονήσεις όποτε εσύ το θυμηθείς και αδιαφορείς για το πρόγραμμα των ασκήσεων που σου δίνει ο γυμναστής σου. 
3. Μιλάς διαρκώς ή χαζεύεις το κινητό σου την ώρα της προπόνησης. Στην ουσία δεν κάνεις προπόνηση, αφού με ένα κινητό στο χέρι η συγκέντρωση στις ασκήσεις είναι πρακτικά αδύνατη, οπότε καλό είναι  να αφήνεις το κινητό σου στα αποδυτήρια.
4. Έχεις εμμονή με την απώλεια βάρους και δεν σκέφτεσαι τα οφέλη της γυμναστικής πέρα από αυτό που είναι η βελτίωση του ποσοστού λίπους στο σώμα σου, η σταθεροποίηση των παλμών σου, η αρτηριακή σου πίεση, τα επίπεδα χοληστερίνης σου, η ενδυνάμωση της καρδιάς και του κορμού σου, ανεξάρτητα με το τι δείχνει η ζυγαριά!
5. Γκρινιάζεις και αντιμετωπίζεις την προπόνηση σαν τιμωρία. Οι γυμναστές υποστηρίζουν ότι για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, πρέπει να αντιμετωπίζεις τις ασκήσεις σαν μία διασκεδαστική και θετική εμπειρία. Αν δεν σου αρέσει να γυμνάζεσαι με τις συμβατικές μεθόδους, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς άλλους τρόπους όπως είναι π.χ. ο χορός.
6. Δεν αναφέρεις τραυματισμούς που έχεις. Αυτό δεν επιτρέπει στον γυμναστή σου να σου δώσει τις κατάλληλες ασκήσεις που δεν θα καταπονήσουν το σώμα σου στο τραυματισμένο σημείο και μπορεί να αποβεί καταστροφικό στο τέλος της προπόνησης.
7.Κάνεις τις ασκήσεις με τον δικό σου τρόπο και το δικό σου ρυθμό ή αριθμό επαναλήψεων. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γυμναστή σου για να πετύχεις τον στόχο σου, αλλά και για να μην τραυματίσεις το σώμα σου.
8. Μιλάς διαρκώς με άλλους την ώρα της προπόνησης. Καλό είναι να έχεις παρέα για να πας γυμναστήριο,αλλά αν θέλεις να μιλήσεις με τους φίλους σου το γυμναστήριο δεν είναι ο ιδανικός χώρος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!