GOSSIP

H Gwyneth Paltrow είναι κρυφά αρραβωνιασμένη εδώ και 3 χρόνια;

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow είναι αρραβωνιασμένη με γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ και μάλιστα πως κατάφερε να κρατήσει κρυφό τον αρραβώνα της εδώ και 3 χρόνια.

Η 45χρονη Gwyneth μετά από το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, είχε βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του 46χρονου Brad Falchuk και τώρα μόλις όλοι διαπίστωσαν πως πιθανά έχουν αρραβωνιαστεί, αφού η Gwyneth κυκλοφορεί πλέον με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιώσει επίσημα την είδηση.


Όμως το Ε! αναφέρει πως η Gwyneth δεν αρραβωνιάστηκε τώρα με τον Brad Falchuk, αλλά πως οι δυο τους (που και οι δυο έχουν από ένα διαζύγιο και παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους) είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός.


Θυμίζουμε πως οι δυο τους επιβεβαίωσαν τις φήμες για τη σχέση τους, το 2015 όταν εμφανίστηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού Robert Downey Jr και έκτοτε είναι αχώριστοι.
Ποιός όμως είναι ο Brad Falchuk που έκλεψε την καρδιά της Gwyneth; 


Σύμφωνα με το Town & Country, o Brad είναι ένας ζάμπλουτος σεναριογράφος και παραγωγός που έχει συνδέσει το όνομά του με τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το Nip Tuck  και το μιούζικαλ Glee και η περιουσία του ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια Μάλιστα ο Brad γνώρισε την Gwyneth στα πλατό του Glee.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!