GOSSIP

Το Google εμφανίζει την Meghan Markle ως "συνυφάδα" της Kate Middleton

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle, έχει πλέον μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο και όλοι εκτιμούν πως ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry είναι πλέον θέμα ημερών και το Google βιάστηκε να τους παντρέψει από τώρα.

H διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Βρετανού πρίγκιπα, πρόσφατα αποχώρησε από το καστ της τηλεοπτικής σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε καθώς έχει επιλέξει να ακολουθήσει τον Harry στο Λονδίνο. Και φυσικά όλοι πλέον περιμένουν την ανακοίνωση των αρραβώνων τους και του γάμου τους, ενώ ενδεικτικό είναι πως το google ήδη εμφανίζει την Meghan 9σε αναζήτη του ονόματόςτης) ως συνυφάδα (sister in law) της Kate Middleton!

 


Μάλιστα το  το Hollywood Life αναφέρει πως ο πρίγκιπας Harry έχειήδη παραγγείλει τη δημιουργία ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων για την ηθοποιό και δεν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι, αλλά για ένα κόσμημα  που έχει δημιουργηθεί με διαμάντια που άνηκαν στην μητέρα του, την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Harry μιμούμενος το παράδειγμα του αδελφού του (που έδωσε ως δαχτυλίδι αρραβώνων στην Kate Middleton, το δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια της μητέρας του) έχει παραγγείλει ένα δαχτυλίδι που θα φτιαχτεί με διαμάντια και ένα ζαφείρι από μια καρφίτσα της Νταϊάνα. 

Παράλληλα άλλο δημοσίευμα του Us Weekly επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο του πρίγκιπα και σύμφωνα με αυτή ο γάμος θα γίνει πιθανά το καλοκαίρι του 2018.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!