GOSSIP

H Dakota Johnson ζει τον έρωτά της με διάσημο τραγουδιστή; [εικόνες]

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η πρωταγωνίστρια των ταινιών της σειράς "50 Αποχρώσεις του Γκρι" είναι φουλ ερωτευμένη με πασίγνωστο τραγουδιστή.

O λόγος για τον Chris Martin, τον τραγουδιστή του πασίγνωστου συγκροτήματος Coldplay και π΄ρωην σύζυγο της Gwyneth Paltrow.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 40χρονος μουσικός είναι ξετρελαμένος με την 28χρονη ηθοποιό και μολονότι και οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν το δεσμό τους κρυφό, πρόσφατες φωτογραφίες τους δείχνουν πως σίγουρα κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.


Συγκεκριμένα πριν από μία εβδομάδα πολλοί είπαν πως είδαν την Dakota και τον Chris μαζί στην συναυλία των Coldplay στην Αργεντινή και τώρα νέες φωτογραφίες, δείχνουν την Dakota να έχει ακολουθήσει τον Chris και στο Ισραήλ όπου έδωσαν πρόσφατα συναυλία οι Coldplay.


Μάλιστα σε μια φωτογραφία οι δυο τους είναι αγκαλιά και βγαίνουν για δείπνο στο Ισραήλ και πολλοί σχολιάζουν πως κανείς δεν διασχίζει το μισό πλανήτη μέσα σε μια εβδομάδα για να δει έναν απλό φίλο του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!