GOOD LIFE

3 σημάδια που δείχνουν πως ίσως δεν απολαμβάνετε τίποτα στη ζωή σας

Μήπως τίποτα πλέον δεν σας ευχαριστεί και δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθανθήκατε ήρεμοι και ευτυχισμένοι; Είναι πολύ πιθανό να έχετε πιέσει υπερβολικά πολύ τον εαυτό σας.

Αυτές οι τρεις ενδείξεις θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε αν πραγματικά έχετε φτάσει στο σημείο η ζωή σας να έχει γίνει διεκπεραιωτική.

1 Κάνετε υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Είστε τόσο εθισμένοι στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και τόσο εγκλωβισμένοι στην επίτευξη πολλών (και συχνά ανέφικτων) στόχων που καταλήγετε να κάνετε υπερβολικά πολλά πράγματα καθημερινά, να αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και τελικά δεν ησυχάζετε ούτε λεπτό. Η λύση είναι να μειώσετε ρυθμούς και να κατεβάσετε ταχύτητες και φυσικά να μειώσετε τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε γιατί στο τέλος καταλήγετε να μην είστε συνεπείς σε τίποτα και τρέχετε να διορθώσετε σφάλματα που θα είχατε αποφύγει αν είχατε λιγότερες υποχρεώσεις, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο.

2 Είσαστε συνέχεια άρρωστοι ή κουρασμένοι.

Η καθημερινή εμφάνιση χαμηλού πυρετού (τα γνωστά δέκατα) το μόνιμο αίσθημα εξάντλησης, η παρουσία μαύρων κύκλων στα μάτια και άλλα ανάλογα συμπτώματα είναι όλα ενδείξεις πως το ίδιο σας το σώμα σας καλεί επιτακτικά να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας.

3 Ξεχνάτε.

Είναι τόσα πολλά αυτά που έχετε καθημερινά στο κεφάλι σας που ξεχνάτε ακόμα και αν έχετε πιει ή όχι καφέ το πρωί. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η αφηρημάδα είναι και τα δυο ενδείξεις πως έχετε επιβαρύνει υπερβολικά τον εαυτό σας. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!