GOSSIP

O πρίγκιπας William φοβάται πως αυτός και η Kate θα... ξεκουφαθούν

Την ηρεμία τους πιθανά έχουν χάσει όλοι στο παλάτι του Κένσινγκτον τα τελευταία 24ωρα και ο πρίγκιπας William εξήγησε το λόγο.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παρά το γεγονός πως περιμένουν το τρίτο τους παιδί, έχουν ένα ιδιαίτερα φορτωμένο ημερήσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές επίσημες επισκέψεις εντός και εκτός Μεγάλης Βρετανίας.


Αυτήν την εβδομάδα το γνωστό ζευγάρι επισκέφτηκε μια σειρά από χώρους (από αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία μέχρι εργοστάσια) στην ευρύτερη περιοχή του Μπέρμινχαμ και μετά από την επίσκεψή τους σε έναν συγκεκριμένο χώρο, ο πρίγκιπας William δήλωσε πως πλέον φοβάται πως αυτός και η Kate δεν θα ηρεμήσουν ποτέ.


Συγκεκριμένα ο William και η Kate επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας Acme Whistles, μια ιστορική βιοτεχνία στο Μπέρμινχαμ, η οποία από το 1870 κατασκευάζει τις γνωστές ομώνυμες σφυρίχτρες.


Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους, οι υπεύθυνοι της Acme Whistles έκαναν δώρο στον William και την Kate, από μια σακούλα γεμάτη με τί άλλο; Μα φυσικά σφυρίχτρες κάθε είδους.
Και τότε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William αστειευόμενος είπε πως αν αυτές οι σφυρίχτρες πέσουν στα χέρια του μικρούλη πρίγκιπα George δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά γαλήνη στο σπίτι τους.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!