GOSSIP

H βέρα της Serena Williams είναι ένα αμύθητης αξίας δαχτυλίδι [εικόνες]

Η πιο διάσημη τενίστρια του πλανήτη, πρόσφατο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της κάνοντας έναν υπέρλαμπρο γάμο στη Νέα Ορλεάνη που ήταν το κοσμικό γεγονός του μήνα.

Η Serena παντρεύτηκε τον συνιδρυτή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Reddit, Alexis Ohanian και δεν ήταν διόλου φειδωλοί στα έξοδα που έκαναν για το γάμο τους: από τα ολόχρυσα δώρα που έλαβαν οι καλεσμένοι, το ντεκόρ υπερπαραγωγή με θέμα το παραμύθι Η Πεντάμορφη & το Τέρας μέχρι τα Versace φορέματα που έβαλε η Serena στη δεξίωση και φυσικά το πανάκριβο custom νυφικό του οίκου μόδας Alexander McQueen το οποίο σχεδίασε η Sarah Burton που σχεδίασε και το νυφικό της Kate Middleton.


Και με τόση χλιδή πολλοί δεν πρόσεξαν πως η πραγματική υπερπαραγωγή σε αυτό το γάμο ήταν το δαχτυλίδι που φόρεσε ως βέρα η Serena.
Τώρα ο Alexis Ohanian ανέβασε στο προφίλ που έχουν δημιουργήσει στο Instagram για την μόλις 2  μηνών κορούλα που έφερε στον κόσμο η Serena, τη μικρή Olympia, μια φωτογραφία της μικρής πάνω σε ένα λεοπάρ κουβερτάκι, ενώ και η μικρή φοράει κάτι σε animal print.


Η μικρή είναι πολύ χαριτωμένη έτσι όπως κοιτάει τον μπαμπά της, αλλά το μάτι όλων έπεσε αλλού και όχι στο μωρό.
Πού έπεσε; Μα φυσικά στο δαχτυλίδι - κοτρώνα στο χέρι της Serena. Το πανάκριβο δσχτυλίδι έχει πάνω του ένα τεραστίων διαστάσεων διαμάντι, περιστοιχισμένο από μκρότερα διαμάντια και ειδικοί εκτιμούν πως η αξία του είναι αμύθητη ενώ στο Διαδίκτυο πολλές γυναίκες σκάνε από ζήλια.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!