GOSSIP

Απίστευτο: Σε μια μόνο μέρα η Kim Kardashian έβγαλε 10 εκατομμύρια δολάρια

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η διασημότερη τηλεπερσόνα του πλανήτη, η 37χρονη Kim Kardashian κατάφερε μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, να γίνει πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kim και οι αδτελφές της μάλλον έχουν το άγγιγμα του Μίδα και ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσάφι. Και αυτό συνέβη και με το πρόσφατο λανσάρισμα μιας νέας συλλογής αρωμάτων που παρουσίασε η Kim Kardashian.


Η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει τρία αρώματα: τα  Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud και Cyrstal Gardenia Citrus (όλα τους έχουν αρωματικές νότες γαρδένιας) που κυκλοφόρησαν μέσα σε μπουκαλάκια που θυμίζουν κρυστάλλους, καθώς η Kim είπε πως άντλησε την έμπνευσή της από τους θεραπευτικούς κρυστάλλους που χρησιμοποίησε μετά την τραυματική της εμπειρία, όταν πριν από μήνες έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι.


"Μετά τη ληστεία ο κόσμος έρχονταν και μου χάριζε θεραπευτικούς κρυστάλλους για να με βοηθήσουν να ξαναβρώ την ψυχική μου ηρεμία" είπε η Kim και πρόσθεσε πως για αυτό δημιούργησε αυτά τα μπουκαλάκια που μπορεί κανείς να τα κλείσει σφιχτά στην παλάμη του.


Και δεν ξέρουμε αν με αυτά τα αρώματα η Kim βρήκε την ψυχική της ηρεμία, αλλά σίγουρα βρήκε την κότα με τα χρυσά αβγά, αφού  η συγκεκριμένη συλλογή έγινε sold out μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, ενώ όπως αναφέρει το ΤΜΖ, μόνο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των αρωμάτων του νέου brand KKW Fragrance, η Kim σημείωσε πωλήσεις των 10 εκατομμυρίων δολαρίων!
 

 

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on Nov 21, 2017 at 2:57pm PST

 

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on Nov 22, 2017 at 10:01am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!